Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Perhe-elokuva, Kotimainen 1 t 17 min. Synopsis. Risto on pitkästynyt, koska Nelliä kiinnostaa vain nuori poppari Ville Pyry. Kaikki muuttuu, kun Lennart Lindberg lainaa Ristolle vanhan konsolipelinsä. Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen, sillä Risto istuu päivät pitkät omassa huoneessaan.

  2. Risto Räppääjä ja villi kone on vuonna 2023 ensi-iltansa saanut suomalainen lastenelokuva, jonka on ohjannut Maria Sid. Elokuva perustuu Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan samannimiseen kirjaan. [1] Elokuva on kuvattu kesällä 2022 Helsingissä ja Vantaalla. Elokuvan tuottajina ovat Rimbo Salomaa, Markus Selin sekä Jukka Helle.

  3. Risto on pitkästynyt, koska Nelliä kiinnostaa vain poppari Ville Pyry. Kaikki muuttuu, kun Lennart Lindberg lainaa Ristolle vanhan konsolipelinsä.

  4. Risto Räppääjä joutuu pelikoneen lumoihin ja unohtaa vallan vanhat ystävänsä. Lopulta Elvi Räppääjä tempaisee Riston irti koneen imusta.

  5. 16 de dic. de 2022 · Elokuvateattereissa 2023! Ohjaus: Maria Sid. Tuotanto: Solar Films Inc. & Ricky Rapper Oy

  6. 17 de feb. de 2023 · Risto Räppääjä ja villi kone: Directed by Maria Sid. With Otso Törmälä, Meri Lahikainen, Minka Kuustonen, Jenni Kokander. Ricky Rapper is bored because his best friend Nelly Noodlehead is only interested in young pop singer Ville Pyry. Everything changes when downstairs neighbor Lennart Lindberg lends Ricky his old video game.

  7. Risto Räppääjä ja villi kone -elokuva on koko perheen musiikkikomedia Riston seikkailuista pelimaailman pyörteissä. Risto on pitkästynyt, koska Nelliä kiinnostaa vain nuori poppari Ville Pyry. Kaikki muuttuu, kun Lennart Lindberg lainaa Ristolle vanhan konsolipelinsä. Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen ...