Yahoo España Búsqueda web

  1. 3.590 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 1 de feb. de 2023 · “@RJDM854 Ik zie Teze graag toch nog wel een keer centraal spelen naast Branthwaite. Denk ook dat hij meer "overlevingskans" heeft centraal. Ik denk dat Ramalho namelijk vertrekt deze zomer.”

  2. 1 de feb. de 2023 · De ploeg van Ruud van Nistelrooij is van de leg en vijf spelers in de Deventer selectie zullen azen op een glorierijke terugkeer bij de club waar ze ooit speelden. Al verschijnt er van het quintet ...

  3. 1 de feb. de 2023 · Thorgan Hazard Helmond PSv Ruud van Nistelrooij Patrick Van Aanholt PSV had dinsdag tweemaal beet op de slotdag van de transfermarkt. Met Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt werd de spelersgroep van trainer Ruud van Nistelrooij van meer kwaliteit voorzien. Maar hoe presteerde het duo bij hun vorige club? Dit artikel bevat in totaal 39 woorden.

  4. Hace 2 días · Hoofdtrainer Roger Schmidt verlengde zijn aflopende contract niet en werd opgevolgd door Ruud van Nistelrooij. Hij maakte de staf compleet met assistenten: André Ooijer, Fred Rutten, Javier Rabanal Hernández en Tim Wolf. Op 30 juli 2022 werd de Johan Cruijff Schaal gewonnen, doordat het Ajax in Amsterdam met 3–5 versloeg.

  5. 1 de feb. de 2023 · Met Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt werd de spelersgroep van trainer Ruud van Nistelrooij van meer kwaliteit voorzien. Maar hoe presteerde het duo bij hun vorige club? 11:00.

  6. 1 de feb. de 2023 · Want PSV moest en zou waardige vervangers krijgen, als het aan trainer Ruud van Nistelrooij lag.Met de komst van Hazard, Van Aanholt en Silva is vooral naar de financiële ambities van PSV gekeken, zonder het sportieve aspect helemaal uit het oog te verliezen."We hebben over vorig seizoen nog een klein plusje weten te realiseren, maar we willen …

  7. 1 de feb. de 2023 · Vanwege een knieblessure liet hij zich aan het eind van dat seizoen opereren. Na enkele maanden revalideren kwam hij voor de tweede keer op huurbasis naar Eindhoven. Omdat het voor alle partijen uitstekend beviel, werd hij ook in het seizoen 2017/2018 gehuurd van Chelsea en was hij met 16 doelpunten en 5 assists van enorme waarde.