Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 1 día · Goaltjesdief Steijn krijgt les van Van Nistelrooij: 'Ruud had maar kwartier nodig'. Sinds de eeuwwisseling maakten slechts drie middenvelders meer competitiegoals in één seizoen dan Sem Steijn ...

  2. Hace 3 días · Ruud van Nistelrooij staat te trappelen om weer aan de slag te gaan. De voormalig coach van PSV zal zijn opties wel goed afwegen, want hij wil voldoende rugdekking voelen bij een nieuwe club.

  3. Hace 5 días · Vandaag, 00:08. door Max. bron: TC Tubantia. 0 reacties. Sem Steijn Foto: © Pro Shots. Met hulp van Ruud van Nistelrooij draait Sem Steijn een geweldig seizoen bij FC Twente. De aanvallende middenvelder scoorde tegen FC Volendam een hattrick en staat op zeventien competitiegoals. Steijn is enorm tevreden over zijn cijfers.

  4. Hace 3 días · Ruud van Nistelrooij staat open voor een nieuwe uitdaging als trainer. Dat hoeft van hem niet op het hoogste niveau te zijn, zolang hij maar goed past binnen het project van de club.

  5. Hace 3 días · Dit is het 'ideaalplaatje' van Ruud van Nistelrooij wanneer hij weer trainer wordt. 13:59, Vandaag. Ruud van Nistelrooij wil graag weer aan de slag als trainer. De voormalig PSV -coach is op zoek naar een club waar hij kan rekenen op goede ondersteuning. Dat vertelt hij in gesprek met RTL.

  6. Hace 4 días · 18:36 – Penalties: “Don’t take it too quickly”. When Ruud van Nistelrooy took charge of PSV in the summer of 2022, he inherited a squad that had lived in the shadow of bitter rivals Ajax for a number of years. The former Manchester United and Real Madrid striker, who won two league titles as a player with PSV before his high-profile ...

  7. Hace 1 día · In een interview met The Coaches Voice verteld Ruud van Nistelrooij over de gewonnen bekerfinale tegen Ajax in 2023. In onderstaand fragment zie je een deel van zijn uitleg gecombineerd met beelden uit de wedstrijd. In deze video heeft hij het over het middenblok. Om deze video te bekijken moet je zijn ingelogd en geabonneerd op de Mediatheek.