Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 6 días · Aktivisti i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi, ka reaguar ndaj deklarimeve të bëra në emisionin Pressing nga ish-këshilltari i kryeministrit, Albin Kurti, Shkëlzen Gashi, rreth luftës së UÇK-së.

  2. Hace 6 días · I ftuar në një emision televiziv Gashi ka deklaruar se populli i Kosovës ka ikur nga lufta dhe kishte pyetur njërin nga panelistët se pse UÇK-ja nuk mundi t’i mbrojë civilët nga masakrimi, gratë nga përdhunimet dhe poshtërimi. Këto deklarime, ish ushtari Lushi i quajti absurde dhe naive.

  3. 28 de may. de 2024 · Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, të hënën ka pretenduar se Albin Kurti “ishte rekrutuar nga Serbia”. Këtë deklaratë e komentoi aktivisti Shkëlzen Gashi, duke thënë se “vetëm çfarë e rriti Kurtin 2-3 për qind”.

  4. 28 de may. de 2024 · Analisti Shkëlzen Gashi dhe Bilall Sherifi nga NISMA, kanë debatuar ashpër sonte në Pressing në T7. Gashi insistoi se qeveritë e kaluara “kanë vjedhë” dhe i tha Sherifit se “Albin Kurti s’mundet me vjedhë sa keni vjedhë ju për 20 vjet”.

  5. Hace 6 días · Aktivisti i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi, ka reaguar ndaj deklarimeve të bëra në emisionin Pressing nga ish-këshilltari i kryeministrit, Albin Kurti, Shkëlzen Gashi, rreth luftës së UÇK-së. Nushi ka thënë se deklarimet e bëra nga Gashi ku ky i fundit pyet se ku ka qenë UÇK për të ndalë vrasjet, dhunimet e ...

  6. Hace 6 días · Aktivisti i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi, ka reaguar ndaj deklarimeve të bëra në emisionin Pressing nga ish-këshilltari i kryeministrit, Albin Kurti, Shkëlzen Gashi, rreth luftës së UÇK-së.

  7. Hace 6 días · Aktivisti i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi, ka reaguar ndaj deklarimeve të bëra në emisionin Pressing nga ish-këshilltari i kryeministrit, Albin Kurti, Shkëlzen Gashi, rreth luftës së UÇK-së. Nushi ka thënë se deklarimet e bëra nga Gashi ku ky i fundit pyet se ku ka qenë UÇK për të ndalë vrasjet, dhunimet e ...