1. Hace 1 día · Han valde nämligen att göra hela tre byten i paus, där Gustav Henriksson, Simon Hedlund och Andri Baldursson ersatte Ibrahim Buhari, Jalal Abdullai och Timothy Ouma. Men det var hemmalaget Gais som inledde bäst efter paus och satte press på Elfsborg omgående.

2. Hace 2 días · Simon Hedlund 5 4+1 Michael Baidoo 5 3+2 Ahmed Qasem 4 3+1 Arber Zeneli 4 2+2 Jalal Abdullai 2 2+0. Huvudpartners. Kontakta oss; Webshop; Samhällsansvar; 1904, den 26 juni bildades IF Elfsborg av 19 pojkar i övre tonåren. Föreningens namn var då ”Borås ...

3. Hace 1 día · De senaste matcherna har varit ojämna tycker Elfsborgs Simon Hedlund. Christian Olsson christian.olsson@sverigesradio.se. Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet.

4. Hace 1 día · I den 64:e minuten kom Alexander Ahl Holmström till ett lysande läge för Gais, men Marcus Bundgaard svarade för en fin räddning. Med knappa tio minuter kvar av ordinarie speltid blev Simon Hedlund framspelad ett fritt läge, men Mergim Krasniqi kom upp med en ypperlig benparad.

5. Hace 1 día · Inför andra halvlek gjorde Elfsborg tre justeringar för att få till en förändring. Ut med Ibrahim Buhari, Jalal Abdullai och Timothy Ouma, in med Gustav Henriksson, Simon Hedlund och Andri Baldursson. – Det var inte specifikt de som inte höll måttet eller inte var där, men vi försökte ändra balansen.

6. Hace 5 días · Sedan fick man straff efter att Simon Hedlund sköt ett skott som blockerats med armen av en försvarare. Ahmed Qasem tog hand om bollen och var kylig från straffpunken. Hans tredje mål för kvällen och 6-1 i matchen!

7. Hace 5 días · Fick oväntat chansen före Simon Hedlund - och tog den med bägge nävarna. Hattrickskytt (!) och kvalitet i mer eller mindre samtliga aktioner. Det går att argumentera för att han var bäst, men Abdullais dubbla mål till 2-0 blev avgörande för var matchen skulle ta vägen.