Yahoo España Búsqueda web

  1. 2.060 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 19 de nov. de 2023 · Fudbaler moskovskog Spartaka se našao na prvoj stativi i sjajnim udarcem glavom je uspeo da savlada Naumova. Srđan Babić draws level again 2-2 pic.twitter.com/RuHMBVQNar — Goal Videos (@Goallord2) November 19, 2023. Utakmicu Srbija - Bugarska možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

  2. 26 de nov. de 2023 · Srđan Babić (27) potpisao je trogodišnji ugovor sa najpopularnijim klubom u Rusiji, a Moskovljani su za njegovu slobodu platili Almeriji oko pet miliona evra. U razgovoru za Kurir Srđan Babić otkriva kako mu je u Moskvi, u Spartaku. - Hladno! Mnogo hladno! Ha, ha, ha... Počeo sam sezonu u Španiji kao kapiten Almerije.

  3. 20 de nov. de 2023 · Sportal.rs - Vest objavljena: 16:36 - 20.11.2023 Srbija ide na Evropsko prvenstvo, izabranici Dragana Stojkovića su izborili plasman na još jedno veliko takmičenje i tako ostvarili ono, što mnogima pre njih nije uspelo. Jedan od onih kojima se mogu pripisati zasluge, jeste Srđan Babić.

  4. 20 de nov. de 2023 · Srđan Babić za Meridian sport o zlatnoj niti uspeha Orlova: Zamišljao gol sve dok se nije i desio Želja – pola puta do uspeha. Čitajući Šilera ili vođen samostalnim filozofskim iskustvom, shvatio je da čoveka njegova volja čini velikim ili malim. Na njegovoj stazi prepone su “nicale” na nepredviđenim lokacijama. O predaji štafete nije ni pomišljao.

  5. 22 de nov. de 2023 · Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo ljubiteljima fudbala u Srbiji u poslednje dve decenije samo su donosile bol. Poslednji meč na evropskom prvenstvu odigran je 25. juna 2000. protiv Holandije, u...

  6. 19 de nov. de 2023 · Strelac drugog gola protiv Bugarske, Srđan Babić izjavio da su on i saigraći odradili ono što je trebalo. Namučila se Srbija na leskovačkoj "Dubočici" protiv Bugarske, a meč je završen nerešenim rezultatom (2:2), ipak to je bilo dovoljna za prolaza Srbije na Evro. Tradicija ispoštovana!

  7. 19 de nov. de 2023 · Heroj Srbije u Leskovcu je bio Srđan Babić, koji je u 82. minutu doneo izjednačenje Srbiji. Pre njega je Miloš Veljković pogađao za našu selekciju u prvom, a Georgi Rusev i Kiril Despodov za Bugare u drugom delu igre. Posle meča je Babić istakao da je ekipa napravila veliki uspeh. – Ekipa je odradila ono što je trebalo.