1. 5 de may. de 2024 · Thomasbergs guldhåb: Savnet skarphed skal sikre sejren. - Vi har ikke været dygtige nok i modstandernes felt, erkender FCM-træner Thomas Thomasberg før Brøndby-braget, hvor kravet er midtjysk sejr. Udgivet: 05. maj 2024, 11.00. Læsetid: 3 minutter.

2. 21 de abr. de 2024 · Thomas Thomasberg raser efter nederlag: 'Flot screening af dommeren'. Martin Hansen - 21. apr 2024 21:53. Foto: Viaplay. Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby vil blive husket som en intens kamp. Den direkte duel om guld end med 2-1 til Brøndby i en kamp, der fik et uventet efterspil.

3. 5 de may. de 2024 · Dario Osorio es una de las piezas fundamentales del equipo que comanda Thomas Thomasberg, siendo titular en 20 partidos anotando ocho goles, repartiendo una asistencia. El ex jugador de...

4. 5 de may. de 2024 · Viborg-træner: - Top-6 ser svært ud. Thomas Thomasberg var godt tilfreds med det, han så fra sit hold mod Brøndby og fortæller om den vilde guldkamp.

5. 30 de abr. de 2024 · FCM-træner Thomas Thomasberg havde fra kampens start skiftet formation, men det gav langtfra den ønskede effekt. Tværtimod scorede Silkeborg alle tre mål i første halvleg, og da FCM gik tilbage til holdets vante formation, var det for sent.

6. 4 de may. de 2024 · Bold forsøgte fredag til FCM-træning at spørge Thomas Thomasberg ind til Simon Kjær, men cheftræneren fik hurtigt rettet fokus mod næste sæson, hvor han forventer en bedre midtjysk trup.

7. 30 de abr. de 2024 · Thomas Thomasberg fortæller efter 0-3-nederlaget til Silkeborg, at der skal tre point på kontoen mod Brøndby, hvis de skal blive danske mestre.