1. Hace 5 días · Tommy Høiland lar seg ikke stoppe. 35-åringen scoret naturligvis - her i duell med danske Jacob Haahr Steffensen. Foto: Anders Minge. Sandnes Ulf - Bryne FK 2–1. – Vi er sjeleglade for at vi fikk tre poeng, for Bryne hadde fortjent mer i dag, medgir Høiland, den opprinnelige Bryne-gutten, overfor Aftenbladet.

2. Hace 5 días · Sandnes Ulf tok føringen på nytt da Tommy Høiland satte inn 2-1 fire minutter senere. Det ble ikke scoret flere mål før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Kampen endte dermed 2-1.

3. Hace 3 días · Istedenfor dukket Tommy Høiland opp, som han har gjort utallige ganger denne sesongen. Veteranen pirket inn 2–1 til enorm jubel fra hjemmefans­en. Bryne presset på etter dette, men Sandnes Ulf sto kampen ut, og vant til slutt 2–1. Dermed har Bryne fremdeles til gode å vinne i en tellende kamp på Øster Hus Arena.

4. Hace 5 días · Sandnes Ulf tok ledelsen igjen da Tommy Høiland scoret fire minutter senere. Det ble ikke mer nettsus for lagene. Dermed endte kampen 2-1. Sandnes Ulfs Haris Brkic, Gullbrandur Øregaard og Endre Osenbroch fikk gult kort. For Bryne fikk Luis Görlich, Duarte Moreira og Kevin Knappen gult kort.

5. Hace 5 días · Tommy Høiland fornekter seg ikke, avgjorde knalltøft lokaloppgjør mot Bryne. May 16 2024 Rogaland 0 comments. Les mer.

6. Hace 5 días · 3. 13. 18. -5. 6. Advertisement. Eurosport is your source for the latest OBOS-ligaen match updates. Get the full recap of Sandnes Ulf - Bryne FK, complete with stats and highlights.

7. Hace 5 días · Tommy Høiland fornekter seg ikke, avgjorde knalltøft lokaloppgjør mot Bryne May 16, 2024. Les mer. Lnetts modell stemmer ikke helt May 16, 2024. Les mer. Viking inviterte til fest – endte i gedigen fiasko May 16, 2024. Les mer ...