1. 11 de abr. de 2024 · 21-vuotias Topi Keskinen säkenöi kaksi upeaa maalia, kun Helsingin Jalkapalloklubi voitti FC Lahden Veikkausliigan toisella kierroksella lukemin 4–0. HJK koki avausottelussaan murheellisen 1–3-tappion Kuopion Palloseuralle, joten reilu kotivoitto tuli suurimmalle mestarisuosikille tarpeeseen.

2. Hace 2 días · Anthony Olusanya ja Topi Keskinen kirjauttivat itselleen Seinäjoella maalin ja maalisyötön. Kuusimaalisen jännitysnäytelmän päätteeksi pisteet jaettiin Seinäjoen koleassa illassa. SJK aloitti ottelun vahvasti ja oli ensimmäisellä puoliajalla hallitsevampi osapuoli.

3. 11 de abr. de 2024 · 11.4.2024 - Topi Keskinen haastattelussa ottelun jälkeen.Web: https://www.hjk.fiFacebook: @hjkhelsinki1907Twitter: @hjkhelsinkiInstagram: @hjkhelsinki

4. 11 de abr. de 2024 · Pallomeri.net. -. 11.4.2024 21:21. HJK:n 21-vuotias hyökkääjä Topi Keskinen oli loistavalla pelipäällä Veikkausliigan ottelussa FC Lahtea vastaan. HJK kohtasi Veikkausliiga-kauden toisella ottelukierroksella kotikentällään FC Lahden. Isännät karkasivat ensimmäisellä puoliajalla 2-0-johtoon Topi Keskisen kahdella ...

5. 3 de abr. de 2024 · Topi Keskinen teki vahvan läpimurron Veikkausliigaan viime kaudella. HJK:n Topi Keskinen oli yksi viime kauden läpimurtopelaajista, kun Ykkösen MP:stä siirtynyt laitalinkki kuului mestarijoukkueen tärkeimpiin lenkkeihin. Tällä kaudella Keskisen tavoitteet ovat entistä korkeammalla.

6. 11 de abr. de 2024 · 11.04.2024. Topi Keskinen siivitti HJK:n murskavoittoon – ”Selkeä kasvojenpesu”. HJK osoitti torstai-iltana, ettei sarjajumboa kannata ikinä aliarvioida. Klubi latoi selkeät lukemat tulostaululle Topi Keskisen johdolla.

7. 11 de abr. de 2024 · Topi Keskinen stod för HJK:s båda mål i den första halvleken. HJK:s första mål kom efter att Keskinen först sololöpt med boll i 60 meter och därefter avslutat vid straffområdesgränsen. Fullträffen var en kopia av målet i Finlands U21-match mot Armenien i november.