1. 6 de abr. de 2024 · Bodø/Glimts trofaste midtbanemann Ulrik Saltnes ble matchvinner hjemme mot Viking i Eliteserien lørdag kveld. Den regjerende mesteren vant 1-0. Ulrik Saltnes scoret 1-0-målet mot Viking....

2. Hace 2 días · Ulrik Saltnes sendte bortelaget i føringen med et kontant skudd 24 minutter inn i kampen. De blåhvite hadde flere muligheter til å finne veien til nettmaskene, men avslutningene var ikke gode nok.

3. 6 de abr. de 2024 · På topp. Senere ble Saltnes matchvinner med sin scoring. Bodø/Glimt åpnet sesongen med 2-0-seier mot nyopprykkede Fredrikstad på bortebane, mens Viking vant 1-0 på hjemmebane mot Sarpsborg. Glimt leder dermed Eliteserien med fire poeng, mens Viking står med ett.

4. 6 de abr. de 2024 · ASPMYRA (TV 2): Ulrik Saltnes (31) kom inn fra benken og ble matchvinner. Etter kampen reagerte Patrick Berg på Vikings triks.

5. 6 de abr. de 2024 · Med få minutter igjen av ordinær tid stanget innbytter Ulrik Saltnes inn 1-0-scoringen som sikret hjemmelaget tre viktige poeng. - De måtte grave dypt, de måtte grave skikkelig dypt,...

6. Hace 4 días · Bodø / Glimt could not rely on the presence of Ulrik Saltnes (injured). Substitutions. Bodø / Glimt made 4 changes: Nino Zugelj for Sondre Sørli (59′), A. Mikkelsen for Ulrik Saltnes (44′), Håkon Evjen for Kasper Høgh (60′) and F. Sjøvold for Odin Bjørtuft (90′).

7. 7 de abr. de 2024 · The home team had on the bench: Ulrik Saltnes (7.3), V. Nielsen, Odin Bjørtuft, Brice Wembangomo, Kasper Høgh (6.3), Kjetil Haug, Sondre Sørli (7.9), Oscar Kapskarmo and Adam Sørensen. Bodø / Glimt could not rely on the presence of Odin Bjørtuft (injured).