Yahoo España Búsqueda web

Search results

 1. La Universitat Jaume I és una institució compromesa amb la promoció de la salut i el benestar, que fomenta estils de vida saludables per a tota la comunitat universitària. A més, estableix vincles entre la recerca, la docència i la promoció de la salut, impulsant un enfocament integral i holístic. Més informació.

  • Futur Estudiantat

   Completa la teua formació amb un munt d'activitats: esport,...

  • Aula Virtual

   Aula Virtual és l'entorn virtual d'ensenyament i...

  • Seu Electrònica

   A través de la Seu Electrònica els membres de la comunitat...

  • Grau

   Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat,...

  • Graus

   Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat,...

  • PDI-PI

   Benvingut/da a la nostra pàgina web destinada al personal...

  • AlumniSAUJI

   Benvingut, benvinguda a l'espai de l'antic alumnat de la...

  • Empreses i institucions

   Programa de ràdio "Conexión Universidad-Empresa" Escolta'ns...

 2. La Universidad Jaime I (en valenciano, Universitat Jaume I) es una universidad pública de enseñanza superior e investigación ubicada en la ciudad de Castellón de la Plana. Fue fundada en el año 1991. Su nombre se debe al rey Jaime I el Conquistador.

 3. La Universitat Jaume I de Castelló (UJI) és la universitat pública del nord de la Comunitat Valenciana, un territori de la costa mediterrània europea situat entre les metròpolis de València i Barcelona. Creada l’any 1991, l’UJI s’ha posicionat com una universitat de proximitat caracteritzada pel tracte personalitzat, l’agilitat ...

 4. The Universitat Jaume I is an institution committed to promoting health and welfare and, consequently, it fosters healthy lifestyles among the university community. Furthermore, we build links between research, teaching and health promotion, which favours a comprehensive and holistic approach. Further information.

 5. Jaume I University (Spanish: Universidad Jaime I, Valencian: Universitat Jaume I, UJI; IPA: [univeɾsiˈtad ˈdʒawme pɾiˈmeɾ]) is a university in the city of Castelló de la Plana, Valencian Community, Spain.It was founded in 1991, and it has approximately 14,000 students. The campus, covering 176 000 m 2, has 4 faculties and many research and management buildings located around a central ...

 6. 19 de jun. de 2015 · El uso de podómetros para incrementar la actividad física en población adulta: una revisión