Yahoo España Búsqueda web

  1. 6 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 3/1/2022 · Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul celebrului fotbalist Victor Pițurcă, trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ doi ani. Despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă, vedeta nu a vorbit prea mult de-a lungul timpului. Acum, însă, s-a hotărât să spună ce i-a făcut Alex.

  2. 14/12/2021 · Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, iar în urma relației lor s-a născut Edan, băiețelul acestora. Vedeta a povestit că în timpul poveștii de iubire a fost infidelă de multe ori deoarece nu devenea soția sau iubita oficială a fotbalistului.

  3. 27/11/2021 · Victor Pițurcă a făcut parte din generația de aur a fotbalului românesc. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Victor Pițurcă a devenit antrenor. În ceea ce privește viața sentimentală, Victor Pițurcă a fost protagonistul unei relații extraconjugale.

  4. 3/12/2021 · Fosta amanta a lui Victor Pițurcă a avut parte de un accident rutier. Mașina vedetei a fost tamponată de un alt șofer. Din fericire, blonda este în afara oricărui pericol. Ea și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare de cele întâmplate. „Vorbea la telefon unul pe basculantă și a ...

  5. 7/12/2021 · Vica Blochina (46 de ani) s-a săturat de viața din România! Blonda, care a fost anul acesta mai mult plecată în vacanțe în Grecia, unde și-a făcut un grup de prieteni afaceriști de succes, vrea să se mute definitiv în America. Vica Blochina a anunțat că și-a scos deja la vânzare apartamentul de patru camere, primit cadou de la fostul ei amant, Victor Pițurcă.

  6. Hace 1 día · Dumitru Dragomir spune că își făcuse deja planul și avea de gând să aducă jucători de pe alte continente, dar și să îl instaleze pe Victor Pițurcă în funcția de antrenor principal. Totul a picat, însă, după ce oamenii care urmau să investească au început să conteste sumele pe care erau nevoiți să le aducă la Dinamo.