Yahoo España Búsqueda web

  1. 2.440.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Victor Pițurcă ( Orodel ( Dolj ), 8 de mayo de 1956) es un ex delantero y entrenador de fútbol rumano. Fue entrenador del Ittihad FC de Arabia Saudita. 1 Trayectoria Pițurcă se unió al equipo juvenil del FC Universitatea Craiova en 1974, cuando tenía 17 años. Cuatro años más tarde fue cedido en préstamo al Dinamo Slatina, un equipo de la Liga II.

  2. Victor Pițurcă ( Romanian pronunciation: [ˈviktor piˈt͡surkə]; born 8 May 1956) is a Romanian professional football manager and former player. Club career Pițurcă was born in Orodel, Dolj County.

  3. Victor Pițurcă (n. 8 mai 1956, Orodel, Dolj, România) este un fost fotbalist, și este un antrenor liber de contract. Ultima oară, a antrenat clubul Universitatea Craiova. Ca fotbalist, și-a petrecut mare parte din carieră la echipa Steaua București.

  4. 27 de nov. de 2021 · Iată cum arată aceasta acum, la 61 de ani, și cum a fost surprinsă alături de nora ei, Cristina Ich, partenera lui Alex Pițurcă. Victor Pițur a făcut parte din generația de aur a fotbalului românesc. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Victor Pițurcă a devenit antrenor. În ceea ce privește viața ...

  5. Va reamintim că fostul selecționer Victor Piţurcă a fost reținut ieri de procurorii DNA, într-un dosar privind cumpărarea de măști de protecție în timpul pandemiei. Alături de el, suspect în dosar este și directorul general al ROMARM, Gabriel Țuțu, care a fost și el reținut de anchetatori.

  6. Victor Pițurcă Dolj 8 de mayo 1956) es un ex delantero entrenador de fútbol rumano. Fue entrenador del Ittihad FC Arabia Saudita [ 1] Trayectoria

  7. Victor Pițurcă (Orodel, província de Dolj, Romania, 8 de maig de 1956) fou un futbolista romanès de la dècada de 1980 i entrenador de futbol. Destacà com a jugador de Universitatea Craiova, Steaua i Racing Club de Lens. Fou internacional amb Romania entre 1985 i 1987.