Yahoo España Búsqueda web

  1. 41 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 26/8/2022 · Victor Pițurcă, prezent la meciul dintre FC Voluntari și 'U' Cluj, încheiat la egalitate, a aflat de la reporterii aflați la fața locului de adversarele FCSB-ului și a evidențiat faptul că roș-albaștrii o pot învinge pe West Ham, gruparea din Premier League care a terminat pe șapte anul trecut în campionat.

  2. 2/9/2022 · Victor Pițurcă, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Nu mă interesează salarii de 15-20 de mii de euro” În 2021, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Victor Pițurcă abordase subiectul cu lux de amănunte. El dezvăluise în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia că „am primit un telefon să merg antrenor la o echipă din Arabia Saudită, o echipă de mijlocul clasamentului, bună”, pe ...

  3. Hace 1 día · Victor Pițurcă. Un alt fost selecționer pe care Răzvan Burleanu îl are pe listă este Victor Pițurcă. Tehnicianul în vârstă de 66 de ani este fără angajament după ce a plecat de la Universitatea Craiova în ianuarie 2020.

  4. 22/9/2022 · Chiar dacă nu-și arată vârsta, Victor Ponta, fost premier al României și candidat la președinție, tocmai au împlinit vârsta de 50 de ani.E un bărbat asumat, familist convins și tată de trei copii. Cu ocazia aniversării, Daciana, soția sa, a postat pe rețelele sociale o fotografie alături de soțul și fiicele lor, alături de care a scris un mesaj simplu și emoționant ...

  5. Vica Blochina, uimită de decizia lui Edan, după ce s-a mutat la tatăl lui, Victor Pițurcă: „Am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului” + mai mult - mai putin.