Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Vlad Chiricheș, 34, from Romania FCSB, since 2023 Centre-Back Market value: €650k * Nov 14, 1989 in Bacău, Romania

  2. Hace 3 días · Gigi Becali a anunțat că Vlad Chiricheș nu va mai juca la FCSB, în fața lui Ngezana și Dawa. Fotbalistul și-a făcut bagajele și a plecat din țară Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB în vara anului trecut și era prezentat ca o mare lovitură de Gigi Becali, însă din nefericire, experimentatul fundaș central a apucat să joace din nou în tricoul roș-albastru în doar 7 partide.

  3. 25 de jul. de 2023 · Vlad Chiricheș va semna marți contractul, ceea ce înseamnă că FCSB îl poate trece pe lista UEFA pentru ”dubla” cu CSKA Sofia 1948. Turul este miercuri seară, astfel că sunt șanse foarte mici ca fundașul să joace. Debutul lui Vlad Chiricheș s-ar putea produce în weekend, la Galați, în meciul cu Oțelul, programat sâmbătă ...

  4. 6 de mar. de 2023 · Vlad Chiricheș (34 de ani) nu a rezistat pe teren prea mult pentru Cremonese în partida jucată contra celor de la Sassuolo, în deplasare. Fundașul naționalei României a acuzat probleme medicale și a fost nevoit să părăsească terenul după doar 35 de minute. Vlad Chiricheș ar putea rata convocarea la echipa națională, după accidentarea de […]

  5. 21 de dic. de 2023 · Vlad Chiricheș a fost operat la Turku, iar ”roș-albaștrii” nu vor putea conta pe apărătorul central în perioada următoare. Concret, Vlad Chiricheș va absenta de pe teren încă patru luni, notează Spotmedia.. Cei de la FCSB speră totuși ca Vlad Chiricheș să fie apt pentru meciurile echipei din play-off, care vor avea loc în 2024.

  6. 24 de ene. de 2024 · Mihai Stoica i-a propus lui Vlad Chiricheș să fie director sportiv la FCSB. În ultimele zile ale anului trecut, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre o posibilă schimbare în cariera lui Vlad Chiricheș: „Am pe cineva în minte, să fie director sportiv și să și joace în același timp.

  7. 29 de jul. de 2023 · Vlad Chiricheș bifează prima apariție în al doilea mandat de la FCSB la Galați, împotriva Oțelului, în meciul programat sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1. SuperLiga Vlad Chiricheș a revenit la FCSB / Foto: Facebook FCSB .