Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 25 de jul. de 2023 · Chiricheș va fi trecut pe lista UEFA a celor de la FCSB și va fi la dispoziția lui Elias Charalambous pentru meciul retur cu CSKA 1948 Sofia. Fundașul nu a făcut deplasarea în capitala Bulgariei. La FCSB, Vlad Chiricheș va avea numărul 21 pe tricoul de joc. Vlad Chiricheș, prezentat oficial la FCSB „Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș!

  2. Vlad Chiriches statistics – 33 years_old Cremonese Defender (Centre, Right). Check out his latest detailed stats including goals, assists, strengths & weaknesses and match ratings.

  3. Vlad Iulian Chiricheș (uttales IPA: [vlad juliˈan ˈkirikeʃ]; født 15. november 1989) er en rumensk fotballspiller som spiller for FCSB. Han spiller også for det rumenske landslaget. Han har tidligere spilt for de rumenske klubbene Internațional, Pandurii Târgu Jiu, Steaua București, samt den engelske klubben Tottenham Hotspur.

  4. 6 de mar. de 2023 · Vlad Chiricheș (34 de ani) nu a rezistat pe teren prea mult pentru Cremonese în partida jucată contra celor de la Sassuolo, în deplasare. Fundașul naționalei României a acuzat probleme medicale și a fost nevoit să părăsească terenul după doar 35 de minute. Vlad Chiricheș ar putea rata convocarea la echipa națională, după accidentarea de […]

  5. 24 de may. de 2023 · Vlad Chiricheș a retrogradat cu Cremonese în Serie B În ultima etapă din campionatul Italiei, echipa lui Vlad Chiricheș a fost umilită de Bologna, scor 1-5. Tot în etapa cu numărul 36, ocupanta locului 17, Spezia, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida contra celor Lecce și a trimis-o pe Cremonese în eșalonul secund al fotbalului italian, după doar un an petrecut în prima divizie.

  6. 22 de jul. de 2023 · Gigi Becali și Vlad Chiricheș au ajuns la un acord, însă fotbalistul de 33 de ani este avertizat după ce a decis să semneze cu FCSB. Gigi Becali (65 de ani) a insistat foarte mult să îl transfere pe Vlad Chiricheș, fotbalist care ultima dată a jucat la Cremonese, în Italia, iar în cele din urmă a reușit să-l convingă să semneze , informație dezvăluită de ProSport.

  7. 19 de nov. de 2023 · Suma încasată de Chiricheș din momentul revenirii la FCSB. Lui Gigi Becali nu i-a fost ușor să-l convingă pe Vlad Chiricheș să revină în fotbalul românesc, iar afaceristul din Pipera a fost nevoit să-i ofere fundașului un salariu în valoare de 400.000 de euro pe an, dar și bonusuri de performanță.