Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 5 días · Krasnodar, inače lider prvenstva Rusije, koga sa klupe predvodi srpski stručnjak Vladimir Ivić, u Andriji Živkoviću vidi fudbalera koji im nedostaje u borbi za titulu, te su zbog toga pojačali ponudu. Naime, kako se navodi, Živkoviću je ponuđen trogodišnji ugovor, a zarađivao bi dva miliona evra po sezoni.

  2. Hace 5 días · Krasnodar je tako, iako je Ivić insistirao na pojačanju, ostao bez Živkovića i moraće da se okrene drugom riješenju. Ima još pet dana da riješi i tako se pojača u borbi za titulu sa Zenitom. Živković nije htio u Rusiju iz privatnih razloga, kao i činjenice da ruski klubovi ne igraju u Evropi zbog invazije na Ukrajinu, prenosi Sportal.

  3. Hace 5 días · Srpski reprezentativac i igrač PAOK-a, Andrija Živković odbio je ponudu ruskog Krasnodara, na čijem je čelu Vladimir Ivić. Krasnodar je bio uporan pa je u nekoliko navrata slao ponude za Živkovića, ali svaki put je odbijen.Prvo su Rusi ponudili sedam miliona evra, ali ni PAOK ni Živković nisu bili zainteresovani.. Krasnodar je bio spremio ugovor na tri godine i ukupno šest miliona ...

  4. Hace 5 días · U slučaju da ovoga puta prihvati, reprezentativac Srbije potpisao bi trogodišnji ugovor vredan dva miliona evra po sezoni. Prelazni rok u Rusiji traje do 22. februara. Živković je bio druga opcija tima koji vodi Vladimir Ivić, ali kada je posao propao, postao je apsolutni prioritet. Trenutno ne postoje tačne informacije koliko bi PAOK mogao da zaradi, ali ruski mediji prenose da se radi ...

  5. Hace 5 días · Trener Krasnodara je, kao što je poznato, još jedan bivši "Partizanov kadar" Vladimir Ivić, koji bi, jasno, mogao da odigra najvažniju ulogu u potencijalnom transferu fudbalera PAOK-a. Trenutno postoje oprečne informacije o tome koliko ruski klub nudi Solunjanima za Živkovića.

  6. Hace 4 días · Klub čiji je trener Vladimir Ivić nudio je PAOK-u devet miliona evra, ali ni Grci, ni Nišlija, nisu bili raspoloženi za transfer.. Živkoviću je, kako tvrdi grčki "Sport24", Krasnodar spremio ugovor na tri godine i ukupno šest miliona evra, odnosno dva miliona po sezoni, što je osetno više nego što ima u Solunu.Ipak, Živković i njegovi zastupnici nisu hteli da uđu u taj posao.

  7. Hace 4 días · Izbori 2023. - Statistika uživo, ukupna izlaznost, mandati, liste, rezultati parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora. Pratite izbore na kurir.rs i saznajte sve među prvima.