Yahoo España Búsqueda web

 1. Anuncio

  relacionado con: Zlatan Ibrahimović
 2. Official Zlatan Ibrahimovic Jerseys. Home & Away. UKSoccershop - Shop Our Range Of Official Football Shirts

Search results

 1. 23 de abr. de 2024 · Ibrahimović se uz pjesmu Lepe Brene ponovo pojavio na čuvenom festivalu Sanremo. Legendarni Zlatan Ibrahimović obilježio je večerašnji početak 74. Festivala italijanske kancone Sanremo kada se na bini pojavio uz taktove čuvenog hita Lepe Brene. 06.02.2024. u 22:05. 66 213.

 2. Hace 4 días · Legendarni fudbaler, Zlatan Ibrahimović poznat je po svojoj neverovatnoj veštini i harizmi, i dalje očarava navijače čak i nakon penzionisanja iz svoje sjajne karijere. Nedavna objava na društvenim mrežama koja prikazuje njegov neverovatan gol, gotovo godinu dana nakon penzionisanja, ponovo ga je dovela u centar pažnje.

 3. 6 de may. de 2024 · Sin Ibrahimovića teško oboleo, Zlatan pobegao iz bolnice u suzama: Kao da su mi istrgli srce. Zlatan Ibrahimović je jedan od fudbalera koji su postali globalne ikone. I dok mnogi misle da mu je život samo med i mleko, bilo je situacija u kojima je i Zlatan gubio prisebnost. Jedna od njih bila je prava porodična drama.

 4. 26 de abr. de 2024 · Zlatan Ibrahimovic colgó los botines en junio del 2023 luego de marcar 573 goles y jugar para clubes como el Barcelona, ... Tags Relacionados: Tigres Zlatan Ibrahimović Ricardo Ferretti.

 5. 3 de may. de 2024 · Ibrahimović: Zbog ega mi bilo teško da se oprostim od fudbala. Zlatan Ibrahimović poručio je da, osam mjeseci nakon kraja igračke karijere, uživa u novoj roli savjetnika u gigantu Serije A Milanu. Istakao je da mu je drago što je uključen u rad kluba u kojem je završio karijeru i za koji je nastupao u dva navrata.

 6. 3 de may. de 2024 · Zlatan Ibrahimović poručio je da, osam mjeseci nakon kraja igračke karijere, uživa u novoj roli savjetnika u gigantu Serije A Milanu. Istakao je da mu je drago što je uključen u rad kluba u kojem je završio karijeru i za koji je nastupao u dva navrata. Odluku da završi sa igranjem je opisao kao prije svega najbolju za njegovu porodicu.

 7. 4 de may. de 2024 · Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (42) u nedavnom intervjuu za švedski podkast “ABTalks” govorio je o porodici. Žena mi je rekla da zapamtim ko je brinuo o meni pijre nego što sam počeo da se brinem o porodici. Ona je odustala od svoje karijere zbog mene. U svemu me je pratila, odustala je od svega samo zbog mene – rekao je ...

 1. Anuncio

  relacionado con: Zlatan Ibrahimović
 2. Official Zlatan Ibrahimovic Jerseys. Home & Away. UKSoccershop - Shop Our Range Of Official Football Shirts