Yahoo España Búsqueda web

  1. 719 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 23 de nov. de 2023 · 16 23.11.23. 13:14 Svoje viđenje žrijeba dao je direktor naše reprezentacije, Zvjezdan Misimović. "Znamo Ukrajinu, igrali smo skoro sa njima. Po imenima su sigurno najbolji protivnik. Igramo kući prvu, to nam je prednost. Eventulano finale također kući igramo.

  2. 15 de nov. de 2023 · 20. dijeljenja. Foto: EPA-EFE. Nekadašnji bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Zvjezdan Misimović će se nakratko "vratiti" iz nogometne penzije budući da će učestvovati na izuzetno jakom dvoranskom turniru u Frankfurtu.

  3. 23 de nov. de 2023 · Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i direktor „A“ reprezentacije Zvjezdan Misimović ističe da je Ukrajina reprezentacija koju bh. nogometaši poznaju iz kvalifikacija. – Igrali smo s Ukrajinom u kvalifikacijama i poznajemo ih. Sigurno je da su najteži protivnik u baražu ali mi imamo prednost domaćeg terena.

  4. Hace 3 días · Bosnia and Herzegovina have seen a steady rise in their fortunes on the international football stage in recent times. Historically, Bosnia and Herzegovina has managed multiple play-off appearances and has qualified for one FIFA World Cup. More often than not, the team produces solid results in qualifiers and challenges for a top spot.

  5. 23 de nov. de 2023 · Danas je obavljen žrijeb parova baraža za EURO, a BiH će u polufinalu igrati sa Ukrajinom. O šansama BiH govorio je direktor reprezentacije, Zvjezdan Misimović. “Znamo Ukrajinu, igrali smo skoro s njima u prošlim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Po imenima su najteži protivnik. Imamo prednost igranja kući.

  6. 23 de nov. de 2023 · U sjedištu UEFA-e u Nyonu danas je održan žrijeb baraža za Evropsko prvenstvo, koje će 2024. godine biti održano u Njemačkoj. Protivnik Bosni i Hercegovini u polufinalu baraža za odlazak na EURO će biti selekcija Ukrajine, a nakon što se završio žrijeb, oglasio se i direktor Zmajeva, Zvjezdan Misimović.

  7. 23 de nov. de 2023 · Oni su najjači protivnik kojeg smo mogli dobiti u baražu, izjavio je Zvjezdan Misimović, direktor fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine, nakon današnjeg žrijeba baraža za UEFA EURO 2024 u Nyonu (Švicarska). ”Međutim, ako moramo igrati protiv Ukrajine bolje je u polufinalu. Do nas je. Bit će, nadam se, pun stadion.