Yahoo España Búsqueda web

Search results

 1. Web oficial de l'Ajuntament de Girona on la ciutadania pot conèixer les notícies de la ciutat, l'agenda d'activitats, la informació turística, planificar la mobilitat, ...

  • Població

   No tinc la documentació, què he de fer? En cas que no...

  • Seu Electrònica

   Tràmit destacat. Sol·licitud de fraccionament del pagament...

  • e-TAULER

   Aquí nos gustaría mostrarte una descripción, pero el sitio...

  • Agenda

   Aquest web informa de totes les activitats que es realitzen...

 2. Accediu als serveis en línia de l'Ajuntament de Girona, com ara tràmits, pagaments, representacions, e-notum i e-factures. Sol·liciteu cita prèvia, consulta els tràmits més consultats i el catàleg de tràmits.

 3. Accede a los servicios y trámites del Ayuntamiento de Girona de forma telemática. Consulta el padrón, los impuestos, las subvenciones, las actividades económicas y más.

 4. Accediu al registre electrònic de documents de l'Ajuntament de Girona amb certificat electrònic o en presència. Consulta el catàleg de tràmits, les adreces i horaris, i el suport tècnic.

 5. Per demanar cita prèvia a l’Ajuntament de Girona, cal fer-ho per internet o trucar al 972 419 010. A l’Ajuntament de Girona trobareu diferents oficines per a realitzar diferents tràmits, com el registre general, el registre de recaptació, el registre de gestió tributària, el registre de multes o el registre de l'oficina municipal d'habitatge.

 6. Aquest web informa de totes les activitats que es realitzen a Girona i que es notifiquen a l'Ajuntament de Girona. Autor: Roger Colom.

 7. Oficina Virtual Tributària (OVT) Tràmits tributaris i pagaments. L'Oficina Virtual Tributària (OVT) és el servei tributari en línia on podreu gestionar els vostres impostos i taxes i fer pagaments. També podreu accedir a les vostres dades fiscals.

 1. La gente también busca