Yahoo España Búsqueda web

 1. 608.000 resultados de búsqueda aproximadamente

 1. Ciudad. Situada al pie del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, Terrassa, con una población de 224.474 personas (Fuente: Padrón Municipal 2021), es la co-capital del Vallés Occidental y una de las ciudades medias más importantes de Cataluña. Es una ciudad universitaria e industrial, con un rico patrimonio cultural y artístico.

 2. Oficines d'atenció ciutadana - OAC. 010 Informació i Tràmits per Telèfon. Ca de la Unió, 36 1. Tel. 010 - - 900 922 010 (desde fora de Terrassa) 010infotramits@terrassa.cat. Oficina d'Atenció Ciutadana de Plaça Didó - OAC. Pl Didó, 5. Tel. 937 397 000. Oficina d'Atenció Ciutadana del Districte 2 - OAC.

 3. Comunicació a l'Ajuntament de l'obertura, modificació o ampliació d'una activitat recreativa o espectacle públic que pot generar afectacions ambientals, de seguretat i salut, i per tant, requereix necessàriament la intervenció d'un tècnic competent. Comunicació d'adreça electrònica i/o número de mòbil.

 4. 28 de may. de 2023 · Comicios locales Resultados elecciones en Terrassa 2023: Ballart vuelve a ganar las elecciones y Vox irrumpe en el Pleno municipal Consulta en esta pieza cuál es la repartición de votos y ...

 5. Tràmit que serveix per autoritzar a l'Ajuntament de Terrassa a utilitzar la notificació electrònica en els procediments que s'assenyalin. Comunicació d'adreça electrònica i/o número de mòbil. Comunicació d'adreça electrònica i número de mòbil per rebre informació municipal. Comunicació d'errors en les dades d'identificació a ...

 6. Exercici de drets: podeu exercici els drets d'accés, rectificació, supressió, dret a la limitació del tractament, portabilitat o oposició al tractament, mitjançant els formularis de la Seu Electrònica, adreçant-vos al correu electrònic protecciodades@terrassa.cat o a qualsevol oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Terrassa.

 7. La meva carpeta és un espai de la Seu Electrònica on podeu consultar les vostres dades personals o els documents generats sobre la vostra relació amb l'Ajuntament de Terrassa. Què podeu consultar? - Les vostres dades del Padró Municipal d'Habitants. - Les vostres dades de contacte per a l'Ajuntament.

 8. Web de l'Ajuntament de Terrassa. Ajuntament de Terrassa. Idioma. Cat; Cast "> Saltar al contingut; Men ... Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa Tel. 937 397 000 Informació: 010 / 937 397 031 (fora de Terrassa) Consultes i suggeriments. Escoltem les teves opinions.

 9. Web de l'Ajuntament de Terrassa. A càrrec de: TORITAKA TOKUMEI Lloc: Curs virtual Adreça: Preu: 1090 euros (20% descompte per a les persones associades a Amics de les Arts i Joventuts Musicals)

 10. Projectes d'obres i memòries valorades. El perfil de contractant inclou les dades i informacions referents a l'activitat contractual de l'Ajuntament de Terrassa, com ara els anuncis d'informació prèvia, les licitacions obertes o en curs i la documentació relativa a aquestes, les contractacions programades, els contractes adjudicats, els ...

 11. emap.terrassa.cat › mapGISe-map Terrassa

  Visor GIS Ajuntament de Terrassa. El plànol de la ciutat de Terrassa al teu mòbil, tauleta o PC Hamburguer menu. Visor GIS Ajuntament de Terrassa. El plànol de la ciutat de Terrassa al teu mòbil, tauleta o PC <style type="text/css"> .calcite-map ...

 12. L'Ajuntament de Terrassa convoca anualment l'Oferta Pública d'Ocupació destinada a cobrir definitivament les places vacants de la seva organització, com a conseqüència de jubilacions, baixes, excedències, permisos o comissions de serveis, així com de la creació de noves places. Es convoca també, ocasionalment, borses de treball de diferents llocs o categories laborals a fi d'establir ...

 13. Darreres publicacions i novetats. TRANSPARÈNCIA: L'Ajuntament de Terrassa obté el Segell Infoparticipa 2022. TRANSPARÈNCIA: Aprovació inicial nou Pla d'Integritat Institucional. PARTICIPACIÓ: Participació en normativa_Consultes públiques prèvies. TRANSPARÈNCIA: Pla d'actuació de transparència 2020-2023_Estat d'execució desembre 2022.

 1. La gente también busca