Yahoo España Búsqueda web

  1. 751.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. El objetivo de esta iniciativa es potenciar la visibilidad de Terrassa como ciudad para la industria audiovisual y dar impulso a la formación audiovisual en las escuelas locales. (Fuente: Baltasar Ragón, Terrassa. Historiales y Efemérides, Terrassa, Tallers Gràfics Josep Ventayol Vilà, 1929)

  2. Horaris, adreces, plànol de . 010 Informació i Tràmits per Telèfon. La Seu electrònica permet realitzar tots els tràmits de l'Ajuntament per internet durant les 24h del dia els 365 dies de l'any.. Per identificar-se i per signar formularis a la Seu electrònica és necessari un certificat digital o un sistema d'identificació i signatura electròniques dels admesos en la nostra plataforma.

  3. La entrada en funcionamiento del nuevo Gestor Tributario, este año 2023, hará más ágil, flexible y comprensible la gestión de los tributos y tasas del Ayuntamiento de Terrassa. Durante el primer trimestre del año, la ciudadanía dispondréis de vuestra propia área personal dentro de la Oficina Virtual Tributaria (OVT), desde donde podréis:

  4. Montserrat Trullàs Escoda (Junts per Terrassa) Declaració de béns i drets patrimonials. Declaració d'activitats i interessos. Javier García Romero (Partit Socialista Catalunya) Declaració de béns i drets partrimonials. Declaració d'activitats i interessos. Xavier Fernández Rivero (Tot per Terrassa)

  5. Web de l'Ajuntament de Terrassa. Ajuntament de Terrassa. Idioma. Cat; ... Festa Major de Terrassa Del 30 de juny al 5 de juliol de 2023. Properament més informació. Pàgina web de la Festa Major de Terrassa. Festa Major de Terrassa 2022. cartell; programa . Festa Major de Terrassa 2021.

  6. Ajuntament de Terrassa; Ajuntament; Premsa; Notícies; Notícia; Notícia . L'Ajuntament instal·larà plaques fotovoltaiques d'autoconsum a cinc equipaments de la ciutat. 23/03/2023. energia renovable; patrimoni; plaques fotovoltaiques;

  7. Llista d'Oferta Pública d'Ocupació de l'Ajuntament. Idioma. Toggle navigation. Tramits; Pagaments; Normativa; Perfil del Contractant; ... Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa Tel. 937 397 000 Informació: 010 / 900 922 010 (fora de Terrassa) CONSULTES I SUGGERIMENTS. Escoltem les teves opinions.

  1. La gente también busca