Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Verifiqueu l'autenticitat dels documents generats per l'Ajuntament de Terrassa . Tràmits destacats. Presentació d'instàncies i documentació al Registre General de l'Ajuntament. Presentació d'autoliquidació de l'impost sobre l'increment de valor de terrenys de naturalesa urbana.

  2. Ayuntamiento y Consejo Deportivo del Vallès Occidental Terrassa organizan una jornada deportiva con motivo del Día Mundial de la Actividad Física. El objetivo es promover la actividad física saludable y reducir el sedentarismo para mejorar el bienestar físico y mental de la ciudadanía. Continuar leyendo >. 26/03/2024. inbootcamp.

  3. Tràmit que serveix per autoritzar a l'Ajuntament de Terrassa a utilitzar la notificació electrònica en els procediments que s'assenyalin. Comunicació d'adreça electrònica i/o número de mòbil. Comunicació d'adreça electrònica i número de mòbil per rebre informació municipal. Comunicació d'errors en les dades d'identificació a ...

  4. Web municipal. El Ayuntamiento ha renovado el portal municipal www.terrassa.cat para dar un mejor servicio a la ciudadanía. La nueva web permite consultar la información municipal y hacer trámites de una forma más práctica, sencilla e intuitiva. Nuevo diseño y estructura de contenidos.

  5. Ajuntament. Oficines municipals; Seu electrònica; Tràmits; Pagaments; Normativa; Perfil de contractant; Tauler d'anuncis i edictes; ... Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa Tel. 937 397 000 Informació: 010 / 937 397 031 (fora de Terrassa) CONSULTES I SUGGERIMENTS. Escoltem les teves opinions.

  6. Oficines d'atenció ciutadana - OAC. 010 Informació i Tràmits per Telèfon Ca de la Unió, 36 1 Tel. 010 - - 937 397 031 (desde fora de Terrassa)010infotramits@terrassa.cat. Oficina d'Atenció Ciutadana de Plaça Didó - OAC Pl Didó, 5 Tel. 937 397 000. Oficina d'Atenció Ciutadana del Districte 2 - OAC Av de Barcelona, 180 Tel. 937 397 000.

  7. Comunicació de dades o d'activitats al Servei 010. Comunicació de la necessitat d'evacuació especial en cas d'incendi forestal. Comunicació de número de compte per pagament de factures i subvencions. Comunicació prèvia d'obres. Consulta i/o assessorament sobre temes de consum. Consulta per la no - Discriminació.

  1. La gente también busca