Yahoo España Búsqueda web

  1. 164.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. en.wikipedia.org › wiki › Ana_IvanovicAna Ivanovic - Wikipedia

    20 de ene. de 2023 · Ana Schweinsteiger (born 6 November 1987 and professionally known by her birth name Ana Ivanovic), is a Serbian former world No. 1 tennis player. She gained the top ranking in 2008 after she won the 2008 French Open, and held it for a total of 12 weeks.

  2. 30 de dic. de 2022 · Ana Ivanović Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović je posle duže pauze posetila Beograd, pa je pored promocije svoje nove kozmetičke linije, iskoristila i vreme kako bi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i svojom porodicom uživala u čarima prestonice Srbije i njenog rodnog grada.

  3. 13 de ene. de 2023 · BIVŠA teniserka Ana Ivanović objavila je snimak iz spavaće sobe i oduševila pratioce. Ana je na Instagramu svoje fanove obradovala snimkom na kojem pozira u ležernom izdanju pored bračnog kreveta. Ana je na snimku pokazala da nije fan večernjih izlazaka i da bi radije ostala kod kuće i čitala neku knjigu. anaivanovic.

  4. 9 de ene. de 2023 · Nekadašnja teniserka Ana Ivanović nedavno je progovorila o roditeljstvu i koliko je teško odgajati decu u vreme ekspanzije društvenih mreža. Ana kaže kako se trudi da što manje vremena provodi na društvenim mrežama jer je svesna lošeg uticaja. - Socijalne mreže su druga tema i veoma osetljiva.

  5. 1 de ene. de 2023 · NAŠA nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger u braku su već pet godina. Imaju dva sina Luku i Leona, a proteklih 12 meseci proveli su u novom domu u Austriji, gde su pobegli daleko od očiju javnosti. Srpkinja i Nemac se odlično slažu, ali ponekad naiđu na neki (ne)planiran problem.

  6. 22 de ene. de 2023 · Ana Ivanović je jedna od naših najboljih teniserki, danas je posvećena porodici i posebnoj liniji kozmetike koju je nedavno lansirala, a njen supurg, nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, jedan je od omiljenih srpskih zetova. MOGLO BI VAS ZANIMATI.

  7. 24 de ene. de 2023 · Ana je zbog bolje komunikacije sa Bastijanom počela da uči nemački, dok on intenzivno savladala srpski. Ipak, i pored svega toga probelmi u njihovoj porodici nastaju kada im u posetu dođu njegovi roditelji. www.instagram.com - To mi predstavlja problem. Tek počinjem da razumem nemački, a onda mi oni dođu s bavarskim – rekla je za "RTL".