Yahoo España Búsqueda web

  1. 3.190.000.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Al ciberespai intentarem anar actualitzant aquest bloc amb les accions i activitats que fem a l’ateneu i notícies que ens semblin rellevants. Contacte: ateneu@rosadefoc.info @a_rosadefoc Vídeo dels 10 anys de l’Ateneu Rosa de Foc (2012) 10è aniversari de l'Ateneu Rosa de Foc Watch on Vídeo dels 5 anys de l’Ateneu Rosa de Foc (2007)

  2. El divendres 31 de gener las Feministas Autoconvocadas de Nicaragua juntament amb les companyes de Feminismes de Pati de l’Ateneu Rosa de Foc organitzen una kafeta sobre la situació actual a Nicaragua des d’una mirada feminista. Amb col·loqui i després pintxos i música. Esteu convidades!

  3. Ateneu Rosa de Foc BASIC Com s'hi va? Carrer de Robí, 5 Gràcia / Vila de Gràcia 08012 - Barcelona Com s'hi va? http://rosadefoc.info És espai i un grup d’afinitat que des del 2002 pretén “fer barri des de l’acció i el pensament crític”.

  4. Han format part del Ateneu Rosa de Foc la biblioteca creativa i popular del Telèfon Roig, el menjador comunitari El Plat, el grup de reciclatge d’aliments L’Olla Mòbil, l’assemblea llibertària de Gràcia l’OCA, o el grup de serveis telemàtics autogestionats Probeta.net, el grup de jam de comtes Comta Contes, el collectiu Feminismes de Pati.

  5. Ateneu Rosa de Foc. Map Unavailable. Localització Carrer del Robí, 5 Barcelona ateneu@rosadefoc.info; @A_RosaDeFoc Transport M: L3 Fontana i bus: 39, 114 Tindran lloc en aquest espai. Jam De Contes (Laboratori Creatiu) – Grup Jam de Cuentos.

  6. ateneu rosa de foc barcelona • ateneu rosa de foc la vila de gràcia barcelona; Acerca de; Blog; Empresas; Ciudades; Desarrolladores; Ayuda; Empleos; Cookies (Actualizada) Privacidad (Actualizada) No vender mi información personal; Condiciones; Español. English; Français; Deutsch; Bahasa Indonesia;

  7. 2/3/2015 · Som un espai que des del 2002 pretén fer barri des de l’acció i el pensament crític a la Vila de Gràcia