Yahoo España Búsqueda web

  1. 2.610.000.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Al ciberespai intentarem anar actualitzant aquest bloc amb les accions i activitats que fem a l’ateneu i notícies que ens semblin rellevants. Contacte: ateneu@rosadefoc.info @a_rosadefoc Vídeo dels 10 anys de l’Ateneu Rosa de Foc (2012) 10è aniversari de l'Ateneu Rosa de Foc Watch on Vídeo dels 5 anys de l’Ateneu Rosa de Foc (2007)

  2. En constante cambio, por ahora el Rosa de Fuego encontrará grupos como la cooperativa de consumo La Trufa (antes La Gleva), el grupo de consumo Verduritas, la red de intercambio de Gracia Xaingra (que nació en el Ateneo y ahora crece al Banco Expropiado), el corazón de canciones revolucionarias desacuerdo, la biblioteca creativa y popular del Teléfono Rojo, el comedor comunitario El Plato ...

  3. Han format part del Ateneu Rosa de Foc la biblioteca creativa i popular del Telèfon Roig, el menjador comunitari El Plat, el grup de reciclatge d’aliments L’Olla Mòbil, l’assemblea llibertària de Gràcia l’OCA, o el grup de serveis telemàtics autogestionats Probeta.net, el grup de jam de comtes Comta Contes, el collectiu Feminismes de Pati.

  4. Ver 4 fotos de 21 visitantes de Ateneu Rosa de Foc. ¿Piensas viajar a Barcelona? Foursquare te ayuda a encontrar los mejores lugares para visitar.

  5. 2/3/2015 · Som un espai que des del 2002 pretén fer barri des de l’acció i el pensament crític a la Vila de Gràcia

  6. Sobre l’Ateneu Rosa de Foc; Altres espais Gràcia – Vallcarca; Navegació per les entrades ← Anteriors Següents →. Publicat el 26 gener 2018 per Coordinacio ARdF. 18 febrer 2018. Jam de contes de les 12 a les 16 hores. Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per Coordinacio ARdF.

  7. Us esperem el dissabte 28 de novembre a partir de les 20:00 del vespre al Ateneu Rosa de Foc. Publicat dins de Ateneu | Etiquetat com a Kafeta, música, poesia 23M – El Primavera PLAT 2015. Publicat el 20 juliol 2015 per Coordinacio ARdF. El PLAT de Gràcia celebra el seu tercer any de vida!