Yahoo España Búsqueda web

  1. 2.170.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Publicat dins de Agita't Gràcia, General. Dilluns 19 a les 18.30: “Acuerpar” les lluites feministes llatinoamericanes des de la fotografia. Amb la fotògrafa Mahé Elipe. Organitza: Agita’t Gràcia a l’ Ateneu Rosa de Foc. Publicat el 11 desembre 2022 per Coordinacio ARdF.

  2. En constant canvi, ara per ara al Rosa de Foc trobareu grups com la cooperativa de consum La Tòfona (abans La Gleva), el grup de consum Verduretes, la xarxa d’intercanvi de Gràcia Xaingra (que va néixer a l’Ateneu i ara creix al Banc Expropiat), el cor de cançons revolucionàries DesaCORd, la biblioteca creativa i popular del Telèfon Roig, el menjador comunitari El Plat, el grup de ...

  3. 13 de may. de 2019 · “L'artista i arquitecta irani Assal Alinejad fa parada aquest dv a l'@A_RosaDeFoc per a compartir les seves vivències i els seus dibuixos amb nosaltres! Està fent un viatge Itàlia - Màlaga. No us ho perdeu!”

  4. 6 de oct. de 2022 · Cabaret poètic Ateneu Rosa de Foc C/ Robi 5, musical divendres 14 d’octubre de 2022, (Barri Gràcia) organitza Agita’t Gràcia i Secció Literària de l’Ateneu Enciclopèdic/CDHS. col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social, és una entitat que forma part del moviment llibertari internacional i com ...

  5. Amb música de Beto Stocker i la participació d’Andres Belalba, Curtis i Krònia i El Trotas. Dilluns 19 a les 18.30: “Acuerpar” les lluites feministes llatinoamericanes des de la fotografia. Amb la fotògrafa Mahé Elipe. Organitza: Agita’t Gràcia a l’ Ateneu Rosa de Foc.

  6. El Ateneu Rosa de Foc lleva en activo desde 2002. Esta sección necesita ser redactada. ¿Nos ayudas? Organización . La Tòfona (cooperativa de consumo) Verduretes (grupo de consumo) El Plat (comedor comunitario) Xaingra (red de intercambio) DesaCORd (coro revolucionario)

  7. Ver 4 fotos de 21 visitantes de Ateneu Rosa de Foc. ¿Piensas viajar a Barcelona? Foursquare te ayuda a encontrar los mejores lugares para visitar.