1. 2 de feb. de 2022 · 2 February 2022 European Football. Aubameyang scored seven goals in 15 appearances for Arsenal this season. Barcelona have confirmed the signing of Pierre-Emerick Aubameyang on a free transfer ...

2. 2 de sept. de 2022 · Aquí nos gustaría mostrarte una descripción, pero el sitio web que estás mirando no lo permite.

3. Pierre-Emerick Aubameyang signe le 2 février 2022 au FC Barcelone après avoir résilié son contrat avec Arsenal. Il rejoint donc librement le club catalan [41], [42]. Il se fait remarquer le 20 février 2022 en réalisant un triplé contre le Valence CF, en championnat.

4. Toutes les statistiques de Pierre-Emerick Aubameyang pour la saison 2023/2024 : temps de jeu, buts, cartons, fautes ... Barcelone Saison 2022/2023; Barcelone Saison 2021/2022; Arsenal Saison 2021/ ...

5. Moreover, Pierre Emerick Aubameyang's total G/A (goals + assists) is 23 for this season. His goal involvement equates to 0.82 per 90 minutes. His Non-Penalty xG per 90 minutes is 0.51. This puts Pierre Emerick Aubameyang's npxG output at 14.00 which puts him in the top 97 percentile of Ligue 1 players.

6. 2 de sept. de 2022 · Chelsea sign forward Pierre-Emerick Aubameyang in a £10m deal from Barcelona and Juventus midfielder Denis Zakaria on loan. Homepage. ... at 08:50 2 Sep 2022 little Evs are funny.

7. Aubameyang va debutar amb el club el 6 de febrer del 2022, entrant com a suplent en la victòria per 4-2 davant l'Atlètic Madrid. El 20 de febrer, va marcar els seus primers gols en competició al quart partit amb el Barcelona, marcant un triplet en la victòria a fora per 1-4 a l' estadi de Mestalla contra el València , en una actuació que li va fer convertir-se en el jugador del partit.