Yahoo España Búsqueda web

  1. 22 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Intranet UdL; Reinicia la clau; Ajuda Obre una finestra nova; Desplega/replega la navegació per les eines; Català Inici Els continguts comencen aquí­ Campus Virtual. Enllaç ... Universitat de Lleida. Avís legal; Protocol de publicació de dades; Plataforma de campus virtual.

  2. 30/9/2019 · UDL - Universitat de Lleida. 1 Benvinguda a l'alumnat de mobilitat curs 2022-23; 2 Inauguració del curs acadèmic 2022/2023 del sistema universitari català; 3 Campus Jove Itinera 2022; 4 Lliurament d'orles de l'EPS al Campus d'Igualada UdL; 5 Lliurament dels premis al millor estudiantat de les Olimpíades de les Ciències; 6 Lliurament de les Beques Jade, Impuls, Estudis/Progrés i Investigació

  3. www.udl.cat › ca › perfilsAlumnes

    Perfil Alumnes de la Universitat de Lleida | Beques i ajuts | Matrícula | Calendari Acadèmic | Estudis | Serveis Universitaris

  4. L’Escola Politècnica Superior ofereix en dos campus diferenciats (Campus de Cappont a Lleida i Campus Igualada-UdL a Igualada) una àmplia oferta de titulacions de grau, doble grau, màster i doble màster, tant a nivell nacional com internacional, en els àmbits de l’enginyeria informàtica, l’enginyeria industrial, l’arquitectura tècnica i el disseny digital.

  5. 16/9/2022 · El projecte igualadí premiat, que ha estat creat per professorat de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia (FIF) i de l’Escola Politècnica Superior (EPS) del Campus Universitari d’Igualada-UdL, es tracta d’una eina d’aprenentatge en simulació clínica virtual per a l’estudiantat del Grau en Infermeria de la UdL i s’ha implantat tant a la capital de l’Anoia com a Lleida.