Yahoo España Búsqueda web

Search results

 1. Hace 2 días · Maria Guardiola i Cristina Serra / Instagram. Després d'una escapada a Turquia, una visita a Barcelona, Maria Guardiola ens ha ensenyat les primeres imatges del seu viatge familiar a St. Tropez, on hem pogut veure la primera imatge familiar de Pep Guardiola, Màrius i Cristina Serra d'esquena, mirant a les vistes de l'espectacular hotel.

 2. 7 de jul. de 2024 · Serà el seu carisma, la seva calba, els seus èxits futbolístics o les seves dues espectaculars acompanyants, les elegantíssimes Cristina Serra i Maria Guardiola, dona i filla gran de l'entrenador del primer equip del Regne Unit, el Manchester City.

 3. 9 de jul. de 2024 · Pep Guardiola en Wimbledon junto a su mujer Cristina Serra. / Gtres. La chica que estaba detrás de Pep Guardiola en Wimbledon y de la que todos hablan por su elegancia. Muchos de quienes se han...

 4. Hace 21 horas · El presidente y la vicepresidenta de la Generalitat, Pere Aragonès y Laura Vilagrà, han recibido este martes en el Palau de la Generalitat a la secretaria general de ERC, Marta Rovira; al ...

 5. 9 de jul. de 2024 · Pep Guardiola i Cristina Serra, el petó més famós / GTRES. La família Guardiola Serra és catalana de naixement, però a causa de la carrera professional d'en Pep amb l'equip de la Premier League es passen bona part dels seus dies a la ciutat britànica.

 6. 18 de jun. de 2024 · Maria Guardiola, la más conocida en redes, compartió unas adorables fotografías con las chicas de la familia: su madre, Cristina Serra, y su hermana Valentina. Las tres, guapísimas desde la grada, apoyaban a su padre.

 7. 21 de jun. de 2024 · A young Pep Guardiola was honing his skills as a defensive midfielder for the famous Blaugrana side, while Serra was working her way up the career ladder. Cristina Serra, born in Italy to Brazilian parents, grew up surrounded by fashion.

 1. Búsquedas relacionadas con cristina serra

  cristina serra guardiola
  cristina serra mujer de guardiola
 1. La gente también busca