1. Hace 1 día · Ustrell ha deixat gravats programes de Col·lapse de manera que late night de TV3 dels dissabtes se seguirà emetent fins al 15 de juny. Pel que fa al programa matiner de la ràdio pública catalana estarà pilotat per la periodista de Sant Cugat, Marina Romero i a l'estiu serà Francesc Garriga qui li agafi el relleu als micròfons.

2. Hace 5 días · El «Fricandó Matiner» de RAC 105 naufraga sin Vador Lladó 01/12/2017 Autonomías, Catalunya. En Catalunya los programas despertador tienen su propio movimiento sísmico. La radio musical del Grupo Godó, RAC 105, perdía en septiembre a Vador Lladó que cumplía su sueño de hacer TV y sus sustitutos han . Sé el ...

3. Hace 1 día · El horario será de 9 a 13.30 horas, y se puede optar por el Campus Matiner para entrar a las 8 horas y por la opción con comedor para salir a las 15.30 horas.

4. Hace 6 días · Ontinyent ha sigut un municipi matiner i aquest mateix migdia ha presentat les seues. Concretament hi haurà dos escoles d’estiu, ambdós amb dates de l’1 de juliol fins al 2 d’agost.

5. Hace 1 día · No s’havia complert el primer minut de joc i els visitants ja estaven per davant, gràcies al gol matiner de Gerard Riba. Quatre minuts després, amb suspens, empatava el Noia amb un gol en pròpia del mateix Riba. Xavi Rovira i Xavi Costa, entre el minut 11 i 12 de partit, anotaven dos gols consecutius que posaven el 3-1 a l’electrònic.

6. Hace 1 día · Els Xiquets de Tarragona estrenen el 5de8, i els Castellers de Lleida recuperen el pilar de 6 quinze anys després…

7. El Camarles va enllestir per la via ràpida el duel a la Santa Creu de Jesús i seguix en la disputa per la primera plaça del grup