Yahoo España Búsqueda web

  1. 110.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 19 de mar. de 2021 · Geert Wilders’ vrouw Krisztina is een Hongaarse diplomate. Ze hebben elkaar ontmoet in een kroeg in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Budapest, al bijna zo'n dertig jaar geleden. Het stel woont samen met twee katten, Snoetje en Pluisje, op een beveiligd adres.

  2. Zo ziet de partner van PVV-leider Geert Wilders eruit. Geert Wilders is bekend als fractieleider van de Partij van de Vrijheid (PVV). Achter de schermen is hij al jaren gelukkig met zijn vrouw. Krisztina. Inmiddels is de PVV-leider al ruim 30 jaar samen met de Hongaarse Krisztina. In 1992 trouwde het stel.

  3. De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

  4. 28 de sept. de 2017 · De charmante, goedlachse Hongaarse diplomate, met wie hij deze zomer 25 jaar getrouwd was, werd eerder door Geert in Story ‘niet alleen een heel lieve, maar ook een heel sterke vrouw’ genoemd. ‘Ze moet wel ongelooflijk van me houden. Anders was ze ruim twaalf jaar geleden al weggeweest,’ zei hij over Krisztina. ‘Samen zijn we nooit alleen.’

  5. Wilders met zijn vrouw op Prinsjesdag 2014. Wilders was twintig jaar oud toen hij voor het eerst trouwde. Het huwelijk was van korte duur. Op 31 juli 1992 trad hij voor de tweede keer in het huwelijk, ditmaal met de Hongaarse diplomate Krisztina Marfai in Boedapest. Zij hebben geen kinderen.

  6. Geert Wilders is getrouwd met een Turkse vrouw. Dat zegt zijn broer, Paul Wilders, op Twitter. Paul Wilders is de grotere broer van de PVV-leider. Hij uit stevige kritiek op een uitspraak van Geert Wilders over immigranten. Geert wil namelijk dat sociale huurwoningen niet naar immigranten gaan, maar naar ‘Nederlanders’.