Yahoo España Búsqueda web

  1. 724.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Girona és una ciutat i un municipi del nord-est de Catalunya, capital de la comarca del Gironès, de la vegueria de Girona i de la província de Girona. Pertany a l'àmbit de les comarques gironines . La ciutat es troba a la confluència de quatre rius (el Ter, l' Onyar, el Güell i el Galligants) i a una altitud de 75 m sobre el nivell del mar.

  2. ca.wikipedia.org › wiki › PortadaViquipèdia

    Avui fa 380 anys. Mor Claudio Monteverdi, compositor llombard (n. 1567 ). Concentració pel tancament de Radiotelevisió Valenciana. « 28 de novembre · 29 de novembre · 30 de novembre ». La Viquipèdia és part de la família de projectes sense ànim de lucre, multilingües i de contingut obert de la Fundació Wikimedia.

  3. La província de Girona és una demarcació administrativa amb capital a Girona que aglutina 221 municipis del nord-est de Catalunya, amb una població total de 753.054 habitants. El govern provincial és la Diputació de Girona.

  4. Gerona [5] [6] (oficialmente en catalán: Girona) es una ciudad y municipio español, capital de la provincia homónima y de la comarca del Gironés, en la comunidad autónoma de Cataluña. La atraviesan los ríos Ter , Güell , Galligans y Oñar , a una altitud de 75 m sobre el nivel del mar.

  5. L'església cristiana catòlica de Santa Maria de Girona és la seu catedralícia del Bisbat de Girona i el major temple cristià del bisbat i de la província homònima. Els bisbes de la diòcesi de Girona són documentats genèricament l'any 516 .

  6. El Girona Futbol Club, S.A.D. és un club de futbol català, el més representatiu de la ciutat de Girona i de les comarques gironines. Actualment el seu equip masculí competeix en la Primera divisió , després que el 19 de juny del 2022 ascendís a aquesta categoria per segona vegada en la seva història [2] i esdevingués el ...