Yahoo España Búsqueda web

Search results

 1. Busques treball? A Infofeina, el portal català de la feina, podràs trobar la oportunitat que estàs buscant en la nostra borsa de treball. Ofertes de feina actualitzades diàriament.

 2. Hem trobat 477 ofertes de treball a Girona. Descobreix totes les ofertes de feina a Girona i troba l'oferta de feina a la teva ciutat que més s'ajusta a les teves necessitats. Administratiu/va mitja jornada.

 3. Actualment t'oferim 1.092 ofertes de feina. Utilitza els nostres filtres per veure les que et puguin encaixar. Gerocultor/a per a Residència de persones grans a prop de Banyoles. Suara Cooperativa. Esponellà (Girona) A Suara Cooperativa volem incorporar un/a gerocultor/a. Uneix-te al nostre equip si ets un agent del canvi i vols formar part ...

 4. 15 de may. de 2024 · Hem trobat 672 ofertes de treball a la província de Girona. Descobreix totes les ofertes de feina a Girona i rodalia. Troba l'oportunitat que més s'ajusta a les teves necessitats i fes créixer el teu perfil professional. Si encara no ho has fet, registra el teu currículum i inscriu-te a totes les ofertes de feina a Girona que creguis que ...

 5. Avís legal: D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

 6. Infofeina treballem dia a dia per oferir-vos un servei ben a prop vostre, arreu del territori català. Per aquest motiu, el projecte d’Infofeina combina el potencial de les noves tecnologies, una forta implantació local en les zones d’expansió del projecte, i el tracte personalitzat cap als nostres clients.

 7. El portal Europeo de la Movilidad Profesional. Feina Activa - Portal del Candidat.

 8. 17 de may. de 2024 · Cerquem professionals amb la titulació d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o titulació equivalent, p... S’han trobat 122 ofertes. Mostrant del 1 al 30. T'oferim una llista d'ofertes a temps parcial, mitja jornada o per hores.

 9. Feina Activa es el portal de trabajo que el SOC pone a disposición de la ciudadanía y de las empresas para intermediar en el mercado laboral de manera libre y gratuita. Los objetivos del portal Feina Activa son: Facilitar a las personas que buscan empleo el acceso a ofertas de trabajo. Facilitar a las empresas la búsqueda y selección de ...

 10. Hace 6 días · Aquesta comarca ofereix oportunitats laborals per a professionals de la salut, com metges, infermers i terapeutes, així com per a docents i professionals de l'educació. Troba l’oferta de feina a Osona ideal. Si estàs buscant ofertes de feina a Osona, Infofeina és el teu portal per descobrir les millors oportunitats laborals.

 1. La gente también busca