1. Hace 2 días · Isaac Kiese Thelin ser något speciellt i 2024 års spelartrupp. – Så många som vi är nu på hög nivå har det inte varit de andra åren jag varit här, säger den 31-årige forwarden.

2. Hace 2 días · Det påverkar träningarna och får oss att utvecklas, säger han. Kiese Thelin har oftast spelat ihop med nyförvärvet Erik Botheim. Men ibland har den ene fått starta som ensam “nia”. – Det är bra att kunna spela med olika formationer och på olika sätt, även att kunna ändra i matcher ibland. Det blir svårt för motståndarna att ...

3. Hace 2 días · 0–1 stod sig halvleken ut. Men det dröjde bara två minuter in på den andra halvleken innan MFF ställde om blixtsnabbt. Erik Botheim förlängde ut till Isaac Kiese Thelin, som rullade in 0–2 intill stolpen. Startelvor: Häcken: Linde – Fridriksson, Hovland, Lode, Lundkvist – Rygaard, Gustafson, Amane – Layouni, Hrstic, Lindberg.

4. Hace 1 día · När Isaac Kiese Thelin sedan iskallt satte 2–0 två minuter in på andra halvlek med oerhört liten marginal (det var inte många centimeter att placera in den på mellan Andreas Lindes ...

5. Hace 2 días · Erik Botheim spelade fram till Isaac Kiese Thelin som dundrade in sitt sjunde mål för säsongen. MFF-tränaren Henrik Rydström gjorde fem förändringar i startelvan sedan mötet med Gais och skåningarna kontrollerade matchbilden efter målet.

6. Hace 2 días · Isaac Kiese Thelin spelas fri och skjuter in bollen i bortre hörnet. 62′ BK Häckens Adam Lundkvist kapar Taha Ali utanför straffområdet och får gult kort. 64′ MFF kortpassar sig fram till Häckens straffområde. Erik Botheims skott blockeras. 71′ BK Häckens Axel Lindahl varnas efter en sen stämpling av Anders Christiansen.

7. Hace 2 días · I början av andra halvlek fick MFF fira 2-0, då Isaac Kiese Thelin höll sig framme och var kylig till utökad ledning på Hisingen. Men Häcken gav inte upp, och i slutskedet reducerade Julius Lindberg till 1-2. Startelvor: BK Häcken: Linde - Lundkvist, Lode, Hovland, Fridriksson - Amane, Gustafson, Rygaard - Lindberg, Hristic, Layouni.