Yahoo España Búsqueda web

  1. 3.980 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 20 de mar. de 2023 · Kasper Hjulmand har ondt af Kasper Dolberg, som har mødt et hav af bump på vejen. Landstræneren ser potentialet til, at Dolberg kan blive en topangriber i en af de bedste klubber. Kasper Hjulmand har ondt af Kasper Dolberg, som har mødt et hav af bump på vejen.

  2. 20 de mar. de 2023 · Medie: Sevilla fyrer træner efter fem måneder i jobbet. Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver, at Sevilla har valgt at skille sig af med Jorge Sampaoli. Det er ikke gået som håbet for Jorge Sampaoli, efter at den argentinske træner overtog tøjlerne i Sevilla i oktober.

  3. 20 de mar. de 2023 · Yussuf Poulsen, Andreas Cornelius og Kasper Dolberg, der alle har gjort sig i det danske angreb, er ikke udtaget til de kommende EM-kvalifikationskampe. Dolberg har pådraget sig en hjernerystelse, Cornelius er netop vendt tilbage fra en skadesperiode, mens Yussuf Poulsens sporadiske indhop for tyske RB Leipzig ikke har været nok til en udtagelse.

  4. 20 de mar. de 2023 · Christian Eriksen (Manchester United), Kasper Dolberg (Hoffenheim), and Andreas Skov Olsen (Club Brugge) are injured and will miss the first two games of the Euro 2024 Qualifiers. Morten Hjulmand could record his first national team appearance after being a vital part of the Lecce squad this season. Last matches of Denmark 30 nov 22 Australia 1 : 0

  5. www.pressreader.com › denmark › jyllands-postenVEJEN TIL EM - PressReader

    20 de mar. de 2023 · Hvad med Kasper Hjulmands fremtid? »Jeg er sikker på, at han står i spidsen til og med EM, og så tror jeg, at han stopper. EM i Tyskland er en stor gulerod. Jeg tror, han bliver klubtraene­r efter EM. Det vil i mine øjne vaere naturligt. Han spejler sig måske i andre danskere, der har succes i udenlandsk­e klubber.

  6. 20 de mar. de 2023 · Đan Mạch sẽ có trận mở màn Vòng loại Euro 2024 bằng việc đón tiếp Phần Lan trong trận derby bán đảo Scandinavia, gợi nhớ lại

  7. 20 de mar. de 2023 · I vores optakt til landskampen Danmark – Finland kan du læse mere om trupperne, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.