Yahoo España Búsqueda web

Search results

 1. Hace 5 días · Tot i que en posteriors apartats tractarem de forma detallada l'art romànic, a trets generals podem afirmar que: L'art romànic és un art religiós: l'art romànic està marcat pel poder de l'Església que té per objectiu proclamar el triomf de l'Església cristiana i servir a Déu a partir de l'expressió artística.

 2. en.wikipedia.org › wiki › Roman_EmpireRoman Empire - Wikipedia

  Hace 3 días · The Roman Empire was the post-Republican state of ancient Rome.It is generally understood to mean the period and territory ruled by the Romans following Octavian's assumption of sole rule under the Principate in 27 BC. It included territories in Europe, North Africa, and Western Asia and was ruled by emperors.The fall of the Western Roman Empire in 476 AD conventionally marks the end of ...

 3. Hace 3 días · The city of Ravenna, Western Roman capital, on the Tabula Peutingeriana, a 13th-century medieval map possibly copied from a 4th- or 5th-century Roman original. By convention, the Western Roman Empire is deemed to have ended on 4 September 476, when Odoacer deposed Romulus Augustus, but the historical record calls this determination into question.

 4. 18 de may. de 2024 · También puedes echar un vistazo a los alrededores en un mapa detallado de la zona del Panteón para organizar tu visita. En nuestra página dedicada a los Traslados en Roma puedes encontrar toda la información y reservar un transporte personalizado para visitar la ciudad.

 5. Hace 6 días · Per altre cantó a la Península Ibèrica, els visigots s'havien establer a la península en els territoris que havien format part de l'Imperi Romà. La mort però del rei Vítiza a principis del segle VIII, va generar que el regne (amb capital a Toledo) quedés dividit en dos: Els partidaris de Roderic. Els partidaris d'Àkhila.

 6. 18 de may. de 2024 · El riu de la Sénia o riu Sénia, antigament anomenat riu d'Ulldecona, és un riu que discorre entre Catalunya al nord i el País Valencià al sud. Té 49 km de longitud i desemboca al mar Mediterrani.La seva desembocadura és el punt més meridional de Catalunya. És la frontera històrica entre el Regne de València i el Principat de Catalunya, tal com fou establerta per Jaume I el 1240.

 7. www.palamos.cat › palamos › municipiHistòria de Palamós

  Hace 4 días · La romanització, iniciada amb el desembarcament del cònsol romà Marc Porci Cató a la costa de Roses, l’any 195 aC, també deixà empremtes; encara en resten algunes, al turonet de Sant Esteve de Mar. A Vila-romà hi ha una gran vil•la anomenada el Palau, que pertany a l’època baiximperial. Perdem la pista de la comunitat de l ...