1. 25 de may. de 2021 · Ola Toivonen klev av skadad i förra veckans möte med Elfsborg. Nu tvingas Malmö klara sig utan anfallaren resten av säsongen.

2. 20 de may. de 2021 · Ola Toivonen drog på sig en frispark vid mittlinjen men var den som själv blev skadad. Han tog sig för knäet och hasade sig över sidlinjen efter att medicinska teamet tagit en första titt.

3. 21 de may. de 2021 · Ola Toivonen klev av skadad i paus i går. Nu kommer uppgifter om en allvarlig knäskada och att Toivonen kan bli borta länge. Malmö FF slog Elfsborg med 2-1 i går, men segern kom med två skador på tunga namn.

4. 12 de nov. de 2021 · När MFF fick en straff mot sig mot IFK Göteborg den 14 augusti och förlorade matchen på tilläggstid reste sig en vansinnig Ola Toivonen upp från hedersläktaren och började skrika. Tumult uppstod i spelargången efter slutsignalen och Toivonen stängdes av i fyra matcher för "olämpligt uppträdande".

5. 26 de abr. de 2022 · – Men det är väl Milos huvudvärk, säger Toivonen. Anfallaren gjorde sin första allsvenska match från start sedan den svåra knäskadan för elva månader sedan och klev av efter 67 minuter.

6. 21 de may. de 2021 · Både lagkapten Andres Christiansen och tidigare landslagsanfallaren Ola Toivonen tvingades lämna matchen med skador. Och med Toivonen kan det röra sig om en allvarlig skada.

7. 21 de may. de 2021 · Ola Toivonen drog på sig en frispark vid mittlinjen men var den som själv blev skadad. Han tog sig för knäet, hasade sig över sidlinjen och kom aldrig tillbaka i spel.