1. Hace 3 días · Lavery Honoured In Thrilling Cup Final. Wed 08 May, 2024 Showpiece event played out at Finch Farm to honour long-standing colleague.…. Find out in-depth information and the latest stats from the Everton squad.

2. Hace 3 días · Final Brick Facades Ready At Everton Stadium. Branthwaite's Euros Target & Everton Momentum. Lavery Honoured In Thrilling Cup Final.

Hace 5 días · The home of Everton on BBC Sport online. Includes the latest news stories, results, fixtures, video and audio.

4. Hace 22 horas · Sigue el resultado del Everton - Sheffield United en directo con SPORT. Partido de 37a Jornada en Goodison Park. Minuto a minuto del Everton - Sheffield United.

5. Hace 22 horas · Resumen del Everton vs Sheffield United, jornada 37 de la Premier League 23-24 Doucuré da una nueva victoria al Everton, y ya van cuatro en los últimos cinco partidos. El Sheffield sigue ...

6. Hace 22 horas · Comienzan los segundos 45 minutos y Everton lleva la delantera frente a Sheffield Utd, con un marcador 1 a 0. Ambos deben ajustar su juego para conseguir una victoria en esta nueva fecha del campeonato. Los visitantes entran al partido tras una derrota como local en su último encuentro. Por su parte, el anfitrión de esta jornada consiguió ...

7. Hace 5 días · LATEST NEWS Mon 06 May 2024. DCL On Everton’s Siege Mentality. By David Ronney. Worth sharing? Dominic Calvert-Lewin has underlined the importance of everyone at Everton sticking together, as the Blues No.9 revelled in the Club proving doubters wrong this season.