1. Hace 6 días · Results summary. Results by round. Matches. Coppa Italia. Statistics. Appearances and goals. Goalscorers. References. External links. 2020–21 Udinese Calcio season. The 2020–21 season was the 124th season in the existence of Udinese Calcio and its 26th consecutive season in the top flight of Italian football.

2. 1 de may. de 2024 · The 202122 season was the 125th season in the existence of Udinese Calcio and the club's 27th consecutive season in the top flight of Italian football. In addition to the domestic league, Udinese participated in this season's edition of the Coppa Italia.

3. Hace 5 días · Jugadores de la plantilla completa del Udinese de la temporada 2023 en AS.com. ... 2020/2021; 2019/2020; 2018/2019; Menú. Plantilla Temporada . Marco Silvestri. Portero 1. Maduka Okoye. Portero 40. Federico Mosca. Portero 70.

4. Hace 5 días · Udinese Calcio was established in 1896 as part of the Società Udinese di Ginnastica e Scherma, (Udinese Society of Gymnastics and Fencing). In its inaugural year, the club won the Torneo FNGI in Treviso beating Ferrara 2–0; however, this title is not recognised as official. On 5 July 1911, some gymnasts of Udinese, headed by Luigi Dal Dan ...

5. Hace 1 día · Con el Lecce ya salvado, sin nada en juego, el Udinese de Fabbio Cannavaro tenía ante sí una oportunidad de oro para dar un empujón a una temporada muy pobre en la que ha echado de menos al español Gerard Deulofeu, lesionado en una rodilla. Lo consiguió gracias al tanto de Lucca, un remate de cabeza perfecto en el minuto 36 a centro ...

6. Hace 1 día · Por la fecha 36 del torneo Italia - Serie A 2023-2024, Udinese se quedó este lunes con el duelo disputado ante Lecce con un 0-2. Lorenzo Lucca fue quién abrió la ventaja para Udinese en el minuto 35 del primer tiempo, mientras que Lazar Samardzic no perdonó al portero rival para liquidar el resultado del partido en el minuto 39 de la segunda mitad.

7. Hace 1 día · El portero riojano dejó su portería a cero por 18ª vez esta temporada. ... ya que ha superado las 17ª porterías a cero que logró Andrés Fernández en la temporada 2021-22.