Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Hace 3 días · Robert Prosinečki (Croatian pronunciation: [rǒbert prosinětʃkiː]; born 12 January 1969) is a Croatian professional football manager and former player who played as a midfielder. He is the current manager of the Montenegro national team.

  2. 7 de may. de 2024 · Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i sadašnji izbornik reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki dao je intervju za društvene mreže Nogometnog saveza Crne Gore, u kojem je odgovarao na zanimljiva pitanja.

  3. 7 de may. de 2024 · Robert Prosinečki (55) prije tri je mjeseca postao izbornik crnogorske nogometne reprezentacije, a zasad je "mister 100 posto", u ožujku je u Turskoj svladao Bjelorusiju (2-0) i Sjevernu Makedoniju (1-0). Pa je, u pauzi do iduće akcije, našao vremena odgovarati i na neka pitanja za društvene mreže tamošnjeg nogometnog saveza.

  4. 30 de abr. de 2024 · 30.04.2024. 13:18. profimedia. Fudbal. Priča se da Robert pije, a da je Zvone gej! Prosinečki bez dlake na jeziku. Podeli vest. Legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki govorilo je o sebi i bivšim saigračima, te glasinama da on pije, a da je Zvonimir Boban homoseksualac.

  5. 7 de may. de 2024 · Robert Prosinečki. Fudbalska reprezentacija Jugoslavije. Dejan Savićević. Pre tri meseca je seo na klupu Crne Gore posle neuspešnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za našeg suseda i upisao dve pobede u prijateljskim mečevima sa.

  6. 7 de may. de 2024 · Selektor Crne Gore, legendarni Robert Prosinečki je u intervjuu za Fudbalski savez Crne Gore odabrao najbolje nogometaše u historiji s prostora bivše Jugoslavije. Prosinečki je na klupi Crne Gore upisao dvije pobjede u prijateljskim utakmicama protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije, a nedavno je odgovarao na pitanja za ...

  7. 10 de may. de 2024 · Robert Prosinečki (55) prije tri mjeseca postao je izbornik crnogorske nogometne reprezentacije. Nakon što je u prvim prijateljskim utakmicama pobijedio Bjelorusiju i Sjevernu Makedoniju, odgovarao je na pitanja za društvene mreže nogometnog saveza Crne Gore.