Yahoo España Búsqueda web

Search results

 1. Informació sobre l'administració, els serveis, les activitats i els projectes de Terrassa. Consulta la programació cultural, el calendari de festa major, les notícies i els tràmits municipals.

  • Sede Electrónica

   Seu Electrònica de l. Raval de Montserrat 14, 08221 Terrassa...

  • Inicio

   Exposición que desea promover la reflexión crítica sobre el...

  • Ciudad

   Pero Terrassa también es una ciudad viva, con una oferta...

  • Ayuntamiento

   Ayuntamiento. ¿Quién es quién en el Ayuntamiento? ¿Qué...

 2. Accediu a la seu electrònica de l'Ajuntament de Terrassa per a realitzar tràmits i consultes online. Trobareu informació sobre escoles, impostos, multes, obres, cites prèvia i més.

 3. Ayuntamiento. ¿Quién es quién en el Ayuntamiento? ¿Qué decisiones toma el Gobierno municipal? ¿Cómo está organizado? ¿Qué servicios ofrece? ¿ Qué presupuesto tiene? ¿Qué proyectos estratégicos impulsa? En el apartado "Ayuntamiento" encontraréis toda la información municipal que buscáis.

 4. Pagaments - Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa. » Còpia certificada. Informació general sobre el pagament de tributs i multes. Com puc fer el pagament? Disposeu dels següents mitjans de pagament: Pagament en línia. Domiciliació bancària. - Als caixers automàtics de les entitats BBVA i Banc Sabadell.

 5. El Ayuntamiento ha renovado el portal municipal www.terrassa.cat para dar un mejor servicio a la ciudadanía. La nueva web permite consultar la información municipal y hacer trámites de una forma más práctica, sencilla e intuitiva.

 6. Seu Electrònica » Govern » Gestió Pressupostària i Financera » Pressupost 2024 » Compte General » Ajuntament. Còpia certificada.

 7. La Seu electrònica permet realitzar tots els tràmits de l'Ajuntament per internet durant les 24h del dia els 365 dies de l'any. Per identificar-se i per signar formularis a la Seu electrònica és necessari un certificat digital o un sistema d'identificació i signatura electròniques dels admesos en la nostra plataforma .