Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. Campus Virtual UdL : Català : Inici Campus Virtual Us donem la benvinguda al campus virtual de la Universitat de Lleida. Darreres novetats Eina de qualificacions del campus virtual (professorat) Ja podeu accedir a l'enregistrament de la formació de l'eina de qualificacions realitzada el dijous 25 de gener de 2024.

  2. Accedeix al campus virtual de la Universitat de Lleida per activar el vostre compte d'usuari, consultar les novetats i obtindre informació sobre el funcionament del campus. El campus virtual és un espai d'interrelació entre docent i estudiant que facilita la docència i l'aprenentatge online.

  3. Centro de ayuda del Campus Virtual. (profesorado, estudiantes, ptgas) En este portal web se pueden encontrar ayudas de las herramientas del campus virtual y otras informaciones útiles para el conjunto de la comunidad UdL.

  4. El campus virtual de la UdL ofereix una plataforma de docència i recerca a totes les assignatures, així com a algunes de docència no reglada, a grups de recerca, organs de govern i associacions. Consulta la secció Manuals per a la resolución de problemes relacionats amb el campus virtual.

  5. Gestión del usuario UdL: activación, recuperación, cambio de clave, etc. Soporte y Asesoramiento a la Actividad Docente: incidencies y/o asesoramiento de uso del campus virtual. Herramientas del campus virtual UdL: videotutoriales y consejos para optimizar su uso.

  6. Universidad de Lleida Oferta Formativa Aulas de Extensión Universitaria Grados y Dobles Grados Másteres Universitarios Doctorados Formación Continua: Títulos Propios formación Dual Universidad de Verano Idiomas Programa Sénior Aulas de Extensión Universitaria Grados y Dobles Grados Másteres Universitarios Doctorados