Yahoo España Búsqueda web

 1. Anuncios

  relacionados con: udl borsa de treball
 2. Se alienta a todos los niveles de experiencia a postularse ahora para trabajos $14-$53+/Hr. Facil Aplicacion, Trabajos Contratando de Inmediato en $14-$53+/Hr (Posiciones Disponible)

 3. Hay Empresas Contratando De Manera Urgente. Aplica Y Regístrate Para Recibir Alertas. Las Mejores Empresas De Usa Contratando Y Subiendo Su Sueldo. Mira Los Empleos Cerca Tuyo.

Search results

 1. 2 de mar. de 2021 · Borsa de treball escala Tècnica d'administració, àmbit Recursos Humans i Organització (18/03/2021) Borsa de treball escala tècnica d'administració, àmbit de Gestió de Campus (18/03/2021) Borsa de treball escala de gestió, àmbit general (18/03/2021) Borsa de treball escala de gestió, àmbit qualitat (18/03/2021)

 2. Ofertes de feina i processos de selecció UE Més informació. OFICINA DE TREBALL – SERVEI PÚBLIC D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA. Apartat EURES al web del SOC: http://serveiocupacio.gencat.cat/ca/cercar-feina/xarxa-eures-treballar-a-europa/ SERVICIO PÚBLICO DE EMPLEO ESTATAL – SEPE. Recursos, ofertes, convocatòries i processos de selecció EURES

 3. La UdL forma part de la XARXA UNIVERSITÀRIA PER A L'OCUPACIÓ -www.ocupaciouniversitaria.gencat.cat- que té com a objectiu l'impuls i millora de l'ocupabilitat de l'estudiantat, dels graduats i graduades de les universitats catalanes.

 4. udltreball.udl.catUdL Treball

  inscripciÓ estudiants a partir del 25 de marÇ 2024 a través de la Plataforma UdLTreball: Durant el dia de realització de la Fira podràs consultar les ofertes laborals i participar a l'activitat d'ocupabilitat que es durà a terme.

 5. Ofertes de treball Si esteu interessats en publicar una oferta de treball podeu fer-la arribar a l'adreça de correu electrònic fif.secretariadeganat@udl.cat. Les ofertes estaran vigents els 30 dies següents a la data de publicació.

 6. Borsa de treball Si vols ser usuari del Programa d'Orientació i Inserció Laboral has de ser estudiant de la UdL i estar cursant els dos últims cursos de la carrera o bé tenir una titulació de la UdL. En cas de no ser estudiant ni titulat de la UdL cal tenir una vinculació directa amb la universitat, contacta i t'informarem.

 7. Ofertes laborals UE Novetats Ambaixador UNICAT Convocatòria per realitzar pràctiques acadèmiques a la Delegació del Govern davant la Unió Europea (DGUE) El dia 15 de desembre obre la convocatòria per realitzar pràctiques acadèmiques a la Delegació del Govern davant la Unió Europea (DGUE), durant el període febrer - juliol 2022.

 1. Anuncios

  relacionados con: udl borsa de treball
 2. Se alienta a todos los niveles de experiencia a postularse ahora para trabajos $14-$53+/Hr. Facil Aplicacion, Trabajos Contratando de Inmediato en $14-$53+/Hr (Posiciones Disponible)