Yahoo España Búsqueda web

 1. 3.040.000.000 resultados de búsqueda aproximadamente

 1. Eines del campus virtual UdL: videotutorials i consells per optimitzar-ne l'ús.

 2. www.udl.es › ca › serveisCampus virtual

  Campus virtual El campus virtual de la UdL dona suport a totes les assignatures de docència reglada així com a algunes de docència no reglada, a grups de recerca, organs de govern i associacions. Actualment el campus virtual té 14000 usuaris donats d'alta, 2300 assignatures de docència reglada i aproximadament 200 espais per altres usos.

 3. La Universitat de Lleida ha contribuït de manera clau, des de la seva creació, a la dinamització, internacionalització i generació de riquesa del nostre territori. Inauguració del curs acadèmic 2022/23 del Campus Universitari d'Igualada - UdL.

 4. La Universitat de Lleida ha contribuït de manera clau, des de la seva creació, a la dinamització, internacionalització i generació de riquesa del nostre territori. Inauguració del curs acadèmic 2022/23 del Campus Universitari d'Igualada - UdL.

 5. www.udl.es › caInici

  Formació dual i pràctiques amb empreses. La Universitat de Lleida ha contribuït de manera clau, des de la seva creació, a la dinamització, internacionalització i generació de riquesa del nostre territori. Inauguració del curs acadèmic 2022/23 del Campus Universitari d'Igualada - UdL.

 6. El Campus Virtual de la UDL es un lugar de encuentro de la comunidad universitaria de la Universitat de Lleida donde alumnado, profesorado y personal de administración y servicios pueden relacionarse sin que sean coincidentes en el espacio y en el tiempo.

 7. Un campus proper! La Teneria Presentació del Campus Universitari Igualada-UdL Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística Grau en Enginyeria Química Grau en Enginyeria Informàtica Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) Doble Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE Grau en Infermeria