Yahoo España Búsqueda web

Search results

  1. 16 de may. de 2024 · Benvinguts i benvingudes a la pàgina oficial de lAjuntament de Vandellòs i lHospitalet de lInfant. Aquí trobareu informació de les accions que duu a terme el consistori, dels serveis que ofereix i de les activitats que organitza.

  2. Vandellós 1 o Vandellós y Hospitalet del Infante 2 (oficialmente y en catalán Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant) es un municipio de Cataluña, España. Situado en la comarca catalana del Baix camp en la provincia de Tarragona. Según datos de 2019 3 su población es de 6482 habitantes.

  3. Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és un municipi de Catalunya situat a la comarca del Baix Camp, anomenat Vandellòs fins al 1990. Geografia [ modifica ] Llista de topònims de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Orografia: muntanyes, serres, collades, indrets..; hidrografia: rius, fonts...; edificis: cases, masies, esglésies, etc).

  4. Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Compartir. . + 6 fotos. Página web. Llamar. Ver vídeo. Cómo llegar. Ver la agenda. Provincia: Tarragona | Comarca: Baix Camp | Habitantes: 6.750 | Extensión: 102,7 Km 2 | Altitud: 281 m. Mar o montaña?

  5. Tots els serveis, la informació, l'actualitat, les activitats i els tràmits de Vandellòs i l'Hospitalet de L'infant.

  6. 14 de may. de 2024 · Portal de transparència. Validació de documents. Empleats i càrrecs públics. Seu Electrònica deVandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

  7. El municipi de Vandellòs i lHospitalet de lInfant està situat al límit del Baix Camp amb la Ribera d’Ebre, a la part meridional de la serra de Llaberia, i és el terme més extens de la comarca. Està integrat per cinc nuclis de població: tres d’interior (Vandellòs, Masboquera i Masriudoms) i dos de costa (l’Hospitalet de l’Infant i l’Almadrava).