Yahoo España Búsqueda web

  1. 276.000 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 7 de may. de 2018 · Vida privada - capítol 1 07/05/2018. Mentre Barcelona celebra els festejos de l'Exposició Universal de 1929, Frederic de Lloberola (Francesc Garrido), el primogènit d'una familia aristòcr Més ata arruïnada, s'enfronta a un quantiós deute amb el Baró de Falset (Pedro Casablanc).

  2. 21 de may. de 2018 · Acabada d'instaurar la República del 1931, mor el marquès de Lloberola (Pep Cruz) i deixa els seus dos fills, Frederic (Francesc Garrido) i Guillem (Pablo Derqui), sense cap recurs econòmic. Mentre que Frederic cau en la misèria, Guillem hi posa el coll per conquistar Conxa, la rica viuda del baró de Falset.

  3. 7 de may. de 2018 · Repartiment principal Direcció 01:30:44 Vida privada - capítol 1 07/05/2018 Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió a la XI edició. Mentre Barcelona celebra els festejos de l'Exposició Universal de 1929 Més 01:16:19 Vida privada - capítol 2 21/05/2018 Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió a la XI edició.

  4. Vida privada Sinopsi Repartiment principal Direcció Un moment del rodatge Guillem de Lloberola ( Pablo Derqui) Frederic de Lloberola ( Francesc Garrido) Conxa Pujol ( Aida Folch) Baró de Falset ( Pedro Casablanc) Rosa Trenor ( Maria Molins) Maria Lluïsa ( Diana Gómez) Maria ( Àgata Roca) Tomàs de Lloberola ( Pep Cruz) Pat ( Nao Albet)

  5. Prostitució, xantatges, enganys i passions prohibides a "Vida privada", basada en l'obra de J.M. de Sagarra Enmig dels profunds canvis socials i polítics ocorreguts a Barcelona a principis del s. XX, el primogènit d'una família aristòcrata arruïnada cau en una espiral de decadència, mentre el seu germà petit lluita per tornar a la cúspide a qualsevol preu.

  6. "Vida privada" està basada en la novel·la homònima de Josep Maria de Sagarra. Publicada el 1932, "Vida privada" és una crònica d'un naufragi social en un moment crític i de canvi, i està considerada una de les novel·les de la literatura catalana més representatives de la societat barcelonina de finals dels anys 20.

  7. Vida privada és una minisèrie de televisió, basada en la novel·la homònima de Josep Maria de Sagarra, produïda per Televisió de Catalunya i Oberon Cinematogràfica. La trama se centra en la decadència de la família Lloberola, uns aristòcrates de Barcelona, entre el final de la dictadura de Primo de Rivera i l'inici de la Segona República Espanyola .