Yahoo España Búsqueda web

  1. 3.820.130.816 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. Bienvenidos a la Sede Electrónica del Ayuntamiento de Lleida, la Sede es la dirección electrónica que hemos puesto a vuestra disposición para que podáis acceder a la información y a los servicios y trámites municipales a través de Internet. Convocatorias de ayudas y subvenciones Oferta de ocupación pública Convocatorias de concursos y premios

  2. Uso de cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

  3. Notícies. Els hospitals de la Regió Sanitària Lleida ja gestionen les baixes dels pacients que ingressen. L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova fa obres per a la substitució de la porta d’entrada i la instal·lació d’una pantalla informativa. Un cirurgià de l’Arnau de Vilanova col·labora en una missió humanitària a l’Àfrica.

  4. Benvinguts a la intranet de l'IRBLleida v1.7 La intranet de l'Institut de Recerca Biomèdica Lleida és un servei d'accés restringit per als investigadors i personal de la entitat. Per accedir-hi, necessiteu acreditar-vos amb l'usuari i paraula clau facilitades per l'Administrador de l'espai.

  5. Benvinguts a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Lleida, la Seu és l'adreça electrònica que hem posat a la vostra disposició perquè pugueu accedir a la informació i als serveis i tràmits municipals a través de Internet. Convocatòries d'ajuts i subvencions.

  6. Notícies de La Paeria. Agenda de la Ciutat de Lleida. Tauler d’Anuncis de Paeria. Tràmits i serveis. Oferta d'ocupació pública. Tots els webs municipals. Cercador del web. Plànol de la Ciutat de Lleida. Perfil del contractant.

  7. La Paeria analitzarà la situació de tots els habitatges afectats per aquesta actuació, que es regiran amb una Junta de Compensació. Festa Major de Pardinyes, del 4 al 7 d’agost. 4/8/2022. El pregó d’avui al vespre, a càrrec de la regidora de la Paeria Cristina Morón, dona el tret de sortida a la celebració.