1. Hace 4 días · With Transfermarkt's Groundhopping tool, you can collect all of your matches in one list and view lots of statistics. Simply register as a Transfermarkt user and start collecting. ... Nadir Zortea, Counter attack goal, 2. Goal of the Season Assist: Marco Brescianini, Pass, 2.

2. 9 de abr. de 2024 · Nadir Zortea (born 19 June 1999) is an Italian footballer who plays as a right wing back for Italian club Frosinone, on loan from Atalanta. In the game FC 24, his overall rating is 67.

3. Hace 4 días · Por: Datafactory. 26 de abril 2024 , 03:50 p. m. En el estadio Benito Stirpe, Frosinone no perdonó a Salernitana y lo derrotó 3 a 0 en la fecha 34 del torneo Italia - Serie A 2023-2024. Frosinone tomó la ventaja a través de Matías Soulé con un remate desde los doce pasos que perforó las redes rivales al minuto 9 del primer tiempo.

4. Hace 4 días · Nadir Zortea. 41' Tarjeta Amarilla Nadir Zortea. 40' Tiro libre Chukwubuikem Ikwuemesi. 40' Falta Enzo Barrenechea. 39' Disparo Marco Brescianini. 38' Fuera de lugar Lassana Coulibaly. 37' Disparo Emanuele Valeri. 36' Falta Niccolò Pierozzi. 36' Tiro libre Walid Cheddira. 36' Tarjeta Amarilla Niccolò Pierozzi. 35' Falta

5. Hace 3 días · Quince minutos después, Marco Brescianini aumentó la diferencia, y Nadir Zortea completó la goleada a cinco minutos del final con un remate rasante desde 25 metros.

6. Hace 4 días · En la segunda parte llegó el gol para el once Canarini, que aumentó su cuenta goleadora con respecto a su contrincante con un gol de Nadir Zortea al borde del final, en el 85, acabando el...

7. Hace 4 días · Nadir Zortea could add to his five assists from full-back since joining Di Francesco's side on loan from Atalanta in January, with his latest a pinpoint cross for Cheddira at the Maradona.