Yahoo España Búsqueda web

  1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente
  1. 26/3/2022 · Fundașul Florin Gardoș (33 de ani), care a strâns 13 selecții pentru “tricolori”, i-a transmis selecționerului că fanii nu mai au răbdare și vor rezultate imediate. Gardoș l-a remarcat pe Octavian Popescu (19 ani, FCSB), care a fost introdus pe teren în repriza a doua și a debutat pentru naționala de seniori.

  2. 2/5/2022 · Robert Niță (45 de ani) fost unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea titlului de către giuleșteni în 2003 și a Cupei României în 2002. A înscris 19 goluri în 79 de apariții la Rapid, dar a rămas în istorie și prin cele două reușite împotriva lui Dinamo în tricoul Forestei Suceava, când echipa sa a întors scorul de la 0-4 la 5-4!

  3. 11/5/2022 · Florin Tănase, Octavian Popescu și Risto Radunovic au câte trei cartonașe galbene adunate în cele 8 meciuri jucate în play-off-ul Ligii 1, iar aceștia pot rata derby-ul cu CFR Cluj din ultima rundă dacă vor fi avertizați sâmbătă, 14 mai, ora 21.00, în meciul pe care îl vor juca împotriva celor de la FC Voluntari.

  4. 10/4/2022 · Robert Niță și-a amintit de momentul în care Victor Pițurcă i-a influențat decisiv cariera de fotbalist. Se întâmpla în perioada în care fostul atacant, pe atunci junior, evolua la Steaua, iar „Piți” era antrenor.Tehnicianul a decis să-l trimită la Foresta Suceva.

  5. 26/4/2022 · Dortmund alege înlocuitorul lui Haaland dintre colegul lui Niță și fostul elev al lui Gâlcă! Borussia Dortmund știe deja posibilii înlocuitori pentru Haaland, care va pleca la ... (19 ani / 188cm) este legitimat la Sparta Praga, unde este coleg cu internaționalul român Florin Niță. El poate evolua ca vârf central, ...

  6. 6/5/2022 · In contextul dezbaterilor publice din ultima vreme, actorul Florin Zamfirescu a avut o intervenţie publică în care s-a referit la Putin şi Zelenski, Rusia şi Ucraina, dar şi, în general, la contextul politic internaţional. Partea mai puţin vizibilă a intervenţiei a fost cea filosofică.

  7. 22/3/2009 · Limitele unităților administrative din România. Geometriile au fost create de către ANCPI și publicate pe Geoportalul INSPIRE al României și pe Portalul de date deschise al Guvernului României.Tabela de atribute a fost completată cu date publicate liber de Institutul Național de Statistică și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.