Yahoo España Búsqueda web

  1. 44 resultados de búsqueda aproximadamente

  1. 9/9/2022 · Florin Tănase a înscris primul său gol pentru Al Jazira în meciul câştigat pe terenul echipei Khor Fakkan, scor 4-2, în etapa a doua a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Florin Tanase Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia.

  2. 16/9/2022 · Florin Tănase a recunoscut ce a discutat cu Gigi Becali despre Boban Nikolov, ultima achiziție a celor de la FCSB. Fostul căpitan al roș-albaștrilor se află în relații foarte bune atât cu patronul echipei, cât și cu internaționalul nord macedonean, care i-a fost coechipier la Viitorul Constanța.

  3. 22/9/2022 · Florin Tănase a dat răspunsul pe loc. Întrebat dacă lotul tânăr al FCSB-ului, în comparație cu cel al CFR-ului, este cel care face diferența la finalul sezonului, Florin Tănase a avut o opinie clară. Fostul căpitan al roș-albaștrilor este de părere că vârsta unei echipe nu contează, ...

  4. Florin Piersic a fost descoperit de către actrița și regizoarea Elena Negreanu. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București (IATC, astăzi UNATC), promoția 1957. La doi ani după absolvire, Florin Piersic a debutat pe scena Teatrului Național din București obținând rolul titular în Discipolul diavolului.

  5. 24/9/2022 · Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, a făcut senzație cu rolul ei din serialul românesc „Inimă de țigan”. Actrița a interpretat-o pe Flacăra și a făcut o echipă excepțională cu Gheorghe Visu, care l-a jucat pe State. Recent, Carmen Tănase a dezvăluit în ce relații a rămas cu Gheorghe Visu, după filmări.

  6. 17/9/2022 · „Bianca, tu ești exact ca Thor! Știi exact cum să ridici ciocanul”, i-a spus George, spre amuzamentul Biancăi, dar fără efect. Citește și: Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu După momentul de detensionare a atmosferei, gazda a abordat subiecte mai serioase, cum ar fi prima apariție a Biancăi, ca model, valul de ură la care e ...

  7. 14/9/2022 · Florin Niță nu ar mai fi în vizorul lui Edi Iordănescu Cu toate acestea, Edward Iordănescu (44 ani) l-a convocat pe lista preliminară pentru ultimele două meciuri din Nations League, cu Finlanda, pe 23 septembrie, și Bosnia, pe 26 septembrie, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro . Însă, conform Fanatik , selecționerul nu va mai miza pe fostul portar al FCSB-ului.